Csapatépítő programok: Izgalmas, kreatív, kihagyhatatlan csapatépítő programok, amiket imádni fognak a kollégák (2. rész)

Főoldal > A legjobb csapatépítő programok, amiket mindenki imádni fog (2. rész)

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A legjobb csapatépítő programok, amiket mindenki imádni fog (2. rész)


2020/05/13
RT

Kétrészes útmutatónk folytatódik! Ezúttal még több szuper csapatépítő játékot hoztunk el nektek, amikkel tényleg érdemes tenni egy próbát!

Legjobb csapatépítő programok

Puzzle, egy kicsit másként

Ez a játék hosszabb időt is igénybe vehet, de megéri kipróbálni. A játékhoz alkossatok egyenlő csoportokat, minden csoport kapjon egy ugyanolyan nehéz és ugyanannyi darabból álló puzzlet úgy, hogy a darabkák össze vannak keverve. Az nyer, aki először kirakja a kirakósát. A dolog azonban ennél bonyolultabb, hiszen egy-egy darabka össze van keverve más csoportok puzzlejével. A csoport tagjainak kreatív módon kell megszerezniük a kirakósukhoz tartozó darabkát, cserével, vagy más üzleti megoldással. A lényeg, hogy a döntéseket csapatban hozzák meg!

 Rajzolj vakon

A játékot párok játszthatják, akik egymásnak háttal ülnek. Egyikőjük egy képet/tárgyat, vagy csak egy szót kap, amit el kell magyaráznia a párjának úgy, hogy az a lehető legpontosabban le tudja azt rajzolni. A magyarázó fél nem mondhatja ki a tárgy nevét vagy magát a szót, és kizárólag hasonlatokban lehet magyarázni is. Ha például egy virágról van szó, akkor nem írható le úgy, hogy „szirmai vannak, illatos, stb.”. Ehelyett a szárat egy kötélhez lehet hasonlítani, amin szívek helyezkednek el, stb.

 

Fordulj

Ez a játék is jó móka, 6-8 résztvevő játssza, akik egy takaróra vagy lepedőre állnak úgy, hogy annak egyik csücske (felületének negyede) szabadon marad. A játékosoknak át kell fordítaniuk a takarót vagy lepedőt a másik oldalára úgy, hogy közben nem léphetnek le róla és nem érintkezhetnek a padlóval (kézzel sem).

 

Rakd ki vakon

A játék szemfedőt és két nagyon egyszerű, óvodás szintű, ugyanolyan kirakóst igényel (nyomtathattok is egy képet, amit darabokra szedtek). A résztvevők felveszik a szemfedőket, leülnek egymás mellé egy körben. Egyetlen csapattag nem visel szemfedőt, ő az, aki instrukciókkal irányítja a csapat többi tagját, aki egy-egy darabot kapott a kirakósból, hogy az végül összeálljon.

 

Mályvacukor-spagetti torony

A játék egyszerű, de annál izgalmasabb. Az a csapat nyer, aki a legnagyobb tornyot építi megadott számú mályvacukorból és spagettiből, és a torony az elkészülte után 5 másodpercig állva is marad.
Csapatéíptő tréning Rendezvény Rendezvényhelyszín RendezvényszervezésLegfrissebb cikkek


5 szuper ötlet karácsonyi évzárós, csapatépítős eseményekhez
Karácsony egy nagyszerű alkalom arra, hogy ne csak az év értékelése történjen meg, hanem egy kis csapatösszehozás is. Ugye mindenki tudja, hogy akkor lehet csak hatékony a munka, ha a csoportok összehangolva működnek. Éppen ezért mutatunk néhány karácsonyra való csapatépítő ötletet!
Rendezvény az otthonodban? Mutatjuk, hogy hozd ki belőle a legjobbat!
Legyen szó akár egy baráti összejövetelről otthon, vagy céges partiról, hoztunk pár tippet, hogyan maximalizáld ki az otthoni rendezvényedet, úgy, hogy mindenki imádja! Ezekkel a tippekel nem nyúlsz mellé!
Szuper tippek, arra az esetre, ha egy nyugisabb szülinapi ünneplésre vágysz!
Ahogyan telik az idő és egyre nagyabb az a bizonyos életkort jelző szám, a legtöbbünk, a kerek számok kivételével nem vágyik hatalmas felhajtásra. Ugyanakkor egy szülinapot mindenképp illik méltóan megünnepelni. Egy óriási szülinapi partin kívül is számos módszer létezik arra, hogy ezt megtegyük. Mutatunk is párat!
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!