Rendezvényhelyszínek minden alkalomra- csodás rendezvényhelyszínek

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek

Minden, amit figyelembe kell venni a rendezvény helyszínének kiválasztásakor

 

Rendezvény szervezése során számos döntéssel kell szembenézni, de a megfelelő helyszín kiválasztása az egyetlen döntés, amely a legnagyobb hatással lesz az eseményre. Az esemény dátumától, az előadók felállásától, az étkezési lehetőségektől és a résztvevők élményétől kezdve minden a kiválasztott esemény helyszínétől függ.
Ez egy kicsit ijesztően hangzik? Nem kell így érezned. Az oldalon számos iránymutatást találsz arra vonatkozóan, hogy mikor kell döntést hozni, mit kell figyelembe venni, és hogyan kell jobban csinálni.

 


Mikor kezdjünk el helyszínt keresni?

 

Minél korábban, annál jobb. Miután jól megértettük a következő 3 tényezőt, megkezdhetjük a helyszín keresését: költségvetés, becsült rendezvényméret és helyigény.
Foglalj le egy helyszínt legalább 8 hónappal korábban, hogy elegendő időd legyen egyéb kritikus dolgok megtervezésére, mint például a kiváló előadók biztosítása, az eseményprogram és a weboldal létrehozása, a jegyértékesítés elindítása, a résztvevők bevonása stb.

 


Mit kell figyelembe venni, amikor rendezvényhelyszínt keresünk?

 


1. Helyszín


Ezt valószínűleg már gondoltad. Egy helyi eseményhez előfordulhat, hogy olyan helyszínt keresel, amely ésszerű távolságra van a legtöbb résztvevő otthonától vagy munkahelyétől. Ha sok résztvevő a városon kívülről utazik, előnyös lehet a repülőtér vagy a hotel közelében lévő helyszín. Minden esetben ne felejtsd el figyelembe venni a forgalom, a közlekedés és a parkolási lehetőségeket.

 

2. Parkolás


Van a helyszínen parkoló vagy parkolóinas-szolgáltatás? Egy parkolóval rendelkező helyszín az, amiből az álmok születnek. De ha nem ez a helyzet, nézd meg, hogy vannak-e a közelben parkolók, amelyeket a résztvevők elérhetnek és használhatnak. 

 

3. Kapacitás és minimumok


Mekkora a kapacitás? Néhány okból ismernie kell a helyszínek teremkapacitását. Először is, 500 fő (ha ez az Ön becsült rendezvénymérete) nem fér el kényelmesen egy 250 fős teremben. Másodszor, vannak tűzvédelmi és biztonsági előírások, amelyeket a helyszínnek be kell tartania.
Melyek az F&B minimumok? Ha a helyszín ételt és/vagy italt kínál, és beállít egy minimális étel- és italköltési összeget (az étel- és italminimumot), győződj meg arról, hogy a korábbi rendezvények korábbi F&B rekordjai összhangban vannak a minimummal. Ha becslése szerint sokkal több ételre és italra költ, mint amennyit a helyszín megkövetel, az azt jelenti, hogy jó vásárló leszel számukra. Egyeztess arról, hogy cserébe nyújthatnak-e ingyenes szolgáltatást (pl. Wi-Fi vagy A/V-támogatás frissítés), ha kiadásai elérnek egy bizonyos szintet.

 


4. Szolgáltatások és kényelmi szolgáltatások


Rendelkezik a helyszín konyhával, és étkeztetést tud biztosítani a rendezvényhelyszín? Ha igen, a helyszín gyakran elengedi a létesítményi díjat, és minden résztvevő után csak előleget számít fel az étkezési költséggel együtt. A konyhával nem rendelkező helyek partnerséget létesíthetnek egy élelmiszer-szolgáltatóval, amelyet Ön köteles használni, ezért érdemes előre ellenőrizni az ételeiket.

Ügyelj arra, hogy olyan helyszínt válassz, ahol nagyszerű ételeket szolgálnak fel, vagy ahol külső élelmiszer-eladókat is behozhat a legjobb résztvevői élmény érdekében.
Vannak benne asztalok, székek és textíliák, amelyeket használhatsz? Ha egy helyszín rendelkezik ilyen tárgyakkal, akkor sok pénzt és erőfeszítést takaríthatsz meg azzal, hogy felhasználod azt, ami van, feltéve, hogy az illeszkedik a Te témádhoz és az esemény hangulatához.

Kövesd az oldalt hasonló tippekért és tanácsokért! Rendezvénytippek kis és nagy rendezvényekhez!
 

Top 5 karácsonyi csapatépítő program

2022/11/01 - VN

5 szuper ötlet karácsonyi évzárós, csapatépítős eseményekhez

Karácsony egy nagyszerű alkalom arra, hogy ne csak az év értékelése történjen meg, hanem egy kis csapatösszehozás is. Ugye mindenki tudja, hogy akkor lehet csak hatékony a munka, ha a csoportok összehangolva működnek. Éppen ezért mutatunk...
Halászbástya Budapesten

2021/08/27 - SFV

Ünneplés Budapesten

Közeleg a születésnapod, esetleg valamilyen évforduló van a láthatáron, vagy egy családtagot, barátot szeretnél meglepni? A főváros megannyi lehetőséget tartogat, és most mi is megmutatunk néhányat!
Rendezvényszervezés koronavírus után

1970/01/01 - VN

5 tipp a világjárvány utáni biztonságos események megtervezéséhez

2020 kemény év volt mindenki számára. A családok lemondták az esküvőket, összejöveteleket és kirándulásokat, az emberek nem jártak olyan eseményekre, mint például a koncertek és a sportversenyek, minden online fórumban került...
« 1 »

Legfrissebb cikkek


Hogyan szervezz meg egy babaváró bulit tökéletesen?
A babaváró buli megtervezése szinte olyan érzés lehet, mint egy esküvő. Szervezőként minden bizonnyal azt szeretnéd, hogy a buli tökéletes legyen a leendő anyuka vagy szülők számára. Noha elsöprő érzés lehet a vendéglista véglegesítése vagy annak eldöntése, hogy milyen játékokat játsszatok, néhány egyszerű lépéssel szórakoztatóvá és egyszerűvé teheted az eseményt.
Hogyan tervezzünk szabadtéri esküvőt - Minden, amit tudnod kell a szervezéshez
Az igazat megvallva, elképzelni sem tudunk fényesebbet, lenyűgözőbbet és félelmet keltőbbet, mint egy szabadtéri esküvőt, amelyet a makulátlan időjárás hangsúlyoz. Ha a szabadban képzeled el az esküvőd, amióta csak az eszed tudod, észben kell tartanod, hogy a szabadtéri hangulat megteremtése nem olyan felhőtlen, mint a beltéri esküvő szervezés. Nézzük mik a szabadtéri esküvőszervezés legfontosabb elemei.
5 szuper ötlet karácsonyi évzárós, csapatépítős eseményekhez
Karácsony egy nagyszerű alkalom arra, hogy ne csak az év értékelése történjen meg, hanem egy kis csapatösszehozás is. Ugye mindenki tudja, hogy akkor lehet csak hatékony a munka, ha a csoportok összehangolva működnek. Éppen ezért mutatunk néhány karácsonyra való csapatépítő ötletet!
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!