Karácsonyi közösségépítés

Főoldal > Karácsonyi közösségi hagyományok

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Karácsonyi közösségi hagyományok


1970/01/01
SFV

Most először bíztak meg céges karácsonyi rendezvény szervezésével, vagy éppen most szeretnél valami igazán maradandót alkotni a munkahelyed életében? Mostani cikkemben elhoztam Nektek azokat az örökéletű karácsonyi közösségi hagyományokat, amelyekkel garantáltan sikeretek lehet.

Karácsonyi vacsora

Angyalkázás


Az angyalkázás minden nagyobb közösség életében tipikus karácsonyi szokás. Lényege, hogy sorsolás alapján vásárol vagy készít mindenki ajándékot egyetlen egy kollégájának. Legnagyobb előnye az, hogy mindenki kap valamilyen kis apróságot és senki nem marad ki az ajándékozásból, illetve, hogy mivel többnyire az ajándékvásárlás megszabott összeghatáron belül történik, nem kerekedhet konfliktus az ajándék értékéből.


Karácsonyi vacsora


A karácsony a szeretet mellett a nagy lakmározások ünnepének számít napjainkban. Nincs ez másként a céges rendezvények esetében sem, nem véletlenül az egyik legnépszerűbb karácsonyi munkahelyi program a közös vacsora. Itt a legfontosabb, hogy olyan helyszínt válasszatok, ahol kényelmesen elfértek és mindenki talál egyéni preferenciáinak megfelelő ételt. Ha a karácsonyi vacsorát Budapesten szeretnétek elkölteni, akkor a Zsidai Rendezvényszervezés segítségét is tudjátok kérni, akik garantáltan megtalálják a számotokra legmegfelelőbb vacsorahelyszínt.
Adományozás


A jótétemény soha nem megy ki a divatból, ráadásul karácsonykor mégérzékenyebben fordul mindenki a rászorulók felé. Itt a lehetőség, hogy Ti is, a kollégáiddal közösen részt vegyetek egy nemes ügyért végzett akcióban. Erre kitűnő alternatíva lehet, ha a vacsor avégén megmaradt ételeket odaadjátok a hajléktalanoknak, vagy elhelyezitek egy ételszekrényben, ahonnan majd a rászorulók kivehetik és elfogyaszthatják. Ha egy közösségépítő program keretein belül szeretnétek jótékonykodni, akkor meglátogathattok akár egy menhelyet, vagy akár adománygyűjtést is szervezhettek.
 
Csapatéíptő tréning Étel-ital Privát rendezvény Rendezvény Rendezvényhelyszín Rendezvényszervezés Sikeres rendezvény Üzleti rendezvényLegfrissebb cikkek


A sikeres üzleti találkozók 5 aranyszabálya
Napirendek, jegyzőkönyvek, háttéranyagok, riportok, kávé, kekszek és abban a reményben, hogy sikerül parkolni, végtelen körök, amiket nem is élvezünk- ilyen lenn egy jó megszervezett, sikeresnek mondható üzleti találkozó? A találkozó lehet az egyetlen alkalom, amikor egy projektben részt vevő különböző emberek találkoznak egymással. Így fontos módja lehet a partnerek kapcsolattartásának és bevonásának. Jó lenne, ha jó lenne! Nézzük hát az 5 aranyszabályt, ami sikeressé teheti bármely üzleti találkozót!
8 Tipp, ami segít kiválasztani a tökéletes születésnapi torta ízt
Az élet egyik legédesebb pillanata, amikor eljön a születésnap, és nem lehet igazi ünnep torta nélkül. De melyik ízt válasszuk? Ebben az útmutatóban nyolc hasznos tippet találsz, amik segítenek megtalálni a tökéletes születésnapi torta ízt az ünnepelt és a vendégek örömére.
5+1 tipp egy meglepetés bulihoz: így kerüld el a stresszes szervezést
Egy meglepetés buli szervezése lehetőséget nyújt arra, hogy szeretteidnek vagy barátaidnak igazán emlékezetes élményt nyújts, azonban ez a feladat nem mindig könnyű. A titokban tartás, a logisztika és a részletek összehangolása sokszor kihívásokkal teli feladat lehet. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány tippet, amelyek segítségével elkerülheted a stresszt és sikeresen megszervezheted a meglepetés bulit.
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!