Karácsonyi közösségépítés

Főoldal > Karácsonyi közösségi hagyományok

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Karácsonyi közösségi hagyományok


1970/01/01
SFV

Most először bíztak meg céges karácsonyi rendezvény szervezésével, vagy éppen most szeretnél valami igazán maradandót alkotni a munkahelyed életében? Mostani cikkemben elhoztam Nektek azokat az örökéletű karácsonyi közösségi hagyományokat, amelyekkel garantáltan sikeretek lehet.

Karácsonyi vacsora

Angyalkázás


Az angyalkázás minden nagyobb közösség életében tipikus karácsonyi szokás. Lényege, hogy sorsolás alapján vásárol vagy készít mindenki ajándékot egyetlen egy kollégájának. Legnagyobb előnye az, hogy mindenki kap valamilyen kis apróságot és senki nem marad ki az ajándékozásból, illetve, hogy mivel többnyire az ajándékvásárlás megszabott összeghatáron belül történik, nem kerekedhet konfliktus az ajándék értékéből.


Karácsonyi vacsora


A karácsony a szeretet mellett a nagy lakmározások ünnepének számít napjainkban. Nincs ez másként a céges rendezvények esetében sem, nem véletlenül az egyik legnépszerűbb karácsonyi munkahelyi program a közös vacsora. Itt a legfontosabb, hogy olyan helyszínt válasszatok, ahol kényelmesen elfértek és mindenki talál egyéni preferenciáinak megfelelő ételt. Ha a karácsonyi vacsorát Budapesten szeretnétek elkölteni, akkor a Zsidai Rendezvényszervezés segítségét is tudjátok kérni, akik garantáltan megtalálják a számotokra legmegfelelőbb vacsorahelyszínt.
Adományozás


A jótétemény soha nem megy ki a divatból, ráadásul karácsonykor mégérzékenyebben fordul mindenki a rászorulók felé. Itt a lehetőség, hogy Ti is, a kollégáiddal közösen részt vegyetek egy nemes ügyért végzett akcióban. Erre kitűnő alternatíva lehet, ha a vacsor avégén megmaradt ételeket odaadjátok a hajléktalanoknak, vagy elhelyezitek egy ételszekrényben, ahonnan majd a rászorulók kivehetik és elfogyaszthatják. Ha egy közösségépítő program keretein belül szeretnétek jótékonykodni, akkor meglátogathattok akár egy menhelyet, vagy akár adománygyűjtést is szervezhettek.
 
Csapatéíptő tréning Étel-ital Privát rendezvény Rendezvény Rendezvényhelyszín Rendezvényszervezés Sikeres rendezvény Üzleti rendezvényLegfrissebb cikkek


Hogyan szervezz meg egy babaváró bulit tökéletesen?
A babaváró buli megtervezése szinte olyan érzés lehet, mint egy esküvő. Szervezőként minden bizonnyal azt szeretnéd, hogy a buli tökéletes legyen a leendő anyuka vagy szülők számára. Noha elsöprő érzés lehet a vendéglista véglegesítése vagy annak eldöntése, hogy milyen játékokat játsszatok, néhány egyszerű lépéssel szórakoztatóvá és egyszerűvé teheted az eseményt.
Hogyan tervezzünk szabadtéri esküvőt - Minden, amit tudnod kell a szervezéshez
Az igazat megvallva, elképzelni sem tudunk fényesebbet, lenyűgözőbbet és félelmet keltőbbet, mint egy szabadtéri esküvőt, amelyet a makulátlan időjárás hangsúlyoz. Ha a szabadban képzeled el az esküvőd, amióta csak az eszed tudod, észben kell tartanod, hogy a szabadtéri hangulat megteremtése nem olyan felhőtlen, mint a beltéri esküvő szervezés. Nézzük mik a szabadtéri esküvőszervezés legfontosabb elemei.
5 szuper ötlet karácsonyi évzárós, csapatépítős eseményekhez
Karácsony egy nagyszerű alkalom arra, hogy ne csak az év értékelése történjen meg, hanem egy kis csapatösszehozás is. Ugye mindenki tudja, hogy akkor lehet csak hatékony a munka, ha a csoportok összehangolva működnek. Éppen ezért mutatunk néhány karácsonyra való csapatépítő ötletet!
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!