5 rendezvénytípus, amikor a kevesebb több

Főoldal > 5 rendezvénytípus, amikor a kevesebb több

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 rendezvénytípus, amikor a kevesebb több


1970/01/01
Puskás Rékka

A legtöbbször, ha azt halljuk „rendezvény”, akkor egy nagyobb szabású, sok résztvevős esemény jut az eszünkbe. Pedig számos olyan alkalom is van, amikor ugyancsak rendezvényről beszélünk, a meghívottak száma azonban nem éri el a húszat sem. Most mutatok öt olyan rendezvényt, amit kis létszámmal érdemes szervezni!

Lánybúcsúra sem kell 30 vendég

Eljegyzési parti

 

Manapság egyre gyakrabban fordul elő, hogy egy pár az eljegyzését szereti egy parti formájában, a közeli hozzátartozókkal, családtagokkal és barátokkal megünnepelni. Ez történhet egy vacsora keretein belül, de akár el is utazhattok páran egy hétvégére, hogy önfeledten bulizva ünnepeljétek meg a szeretteitekkel a szerelmeteket. A Tündérliget Panzió például egy kis rendezvényhelyszín Egerszalók községében, ami épp ideális a kis létszámú események megtartásához, mivel legfeljebb 20 fő elszállásolására alkalmas. 

Leány/Legénybúcsú

 

A legtöbben szoktak tartani az esküvő előtt leány, illetve legénybúcsút. Vannak, akik ilyenkor kocsmatúrákra mennek, mások a wellnesst részesítik előnyben. Ha igazán emlékezetes bulit szeretnél, akkor érdemes a barátaiddal elutazni valahova, akár kibérelni a helyet, és egy egész hétvégén át bulizni!

 

Esküvő

 

Nem mindenki álmodozik nagyszabású esküvőről, ráadásul az tavalyi és az idei év nem is igazán kedvez az ilyen eseményeknek. Ha azonban meghittebb ceremóniáról álmodozol, akkor érdemes kevesebb vendéggel ünnepelni, így maga az esemény is sokkal bensőségesebb hangulatú lesz, mint egy világra szóló lagzi esetében.

 

Csapatépítő tréning

 

A legtöbb cég mára már tisztában van vele, hogy ahhoz, hogy a munkatársak a lehető legjobban tudjanak együtt dolgozni, időnként szükséges csapatépítő tréninget tartani. Azonban ez egy olyan esemény, ahol nem szerencsés a nagy létszám, inkább csak azok legyenek jelen, akik amúgy is együtt dolgoznak, akár mindig, akár csak egy adott projekt erejéig.

 

Születésnap

 

Születésnapot lehet tartani millió meghívottal, de a nagyszabású bulik számos buktatót rejtenek – mindenkinek legyen elegendő étel-ital, a torta is akkora legyen, hogy mindenkinek jusson, ráadásul minél több ember gyűlik össze, annál nagyobb eséllyel történnek balesetek is az idő előrehaladtával. Azonban dönthetsz úgy is, hogy kevesebb meghívottal ünnepelsz, viszont velük nem egy házibuli keretein belül, inkább elutaztok valahova és kétnapos partit tartotok – így kipihenni is lesz lehetőségetek a fáradalmakat.
Csapatéíptő tréning Esküvő Rendezvény Rendezvényhelyszín Rendezvényszervezés Sikeres rendezvényLegfrissebb cikkek


Hogyan szervezz meg egy babaváró bulit tökéletesen?
A babaváró buli megtervezése szinte olyan érzés lehet, mint egy esküvő. Szervezőként minden bizonnyal azt szeretnéd, hogy a buli tökéletes legyen a leendő anyuka vagy szülők számára. Noha elsöprő érzés lehet a vendéglista véglegesítése vagy annak eldöntése, hogy milyen játékokat játsszatok, néhány egyszerű lépéssel szórakoztatóvá és egyszerűvé teheted az eseményt.
Hogyan tervezzünk szabadtéri esküvőt - Minden, amit tudnod kell a szervezéshez
Az igazat megvallva, elképzelni sem tudunk fényesebbet, lenyűgözőbbet és félelmet keltőbbet, mint egy szabadtéri esküvőt, amelyet a makulátlan időjárás hangsúlyoz. Ha a szabadban képzeled el az esküvőd, amióta csak az eszed tudod, észben kell tartanod, hogy a szabadtéri hangulat megteremtése nem olyan felhőtlen, mint a beltéri esküvő szervezés. Nézzük mik a szabadtéri esküvőszervezés legfontosabb elemei.
5 szuper ötlet karácsonyi évzárós, csapatépítős eseményekhez
Karácsony egy nagyszerű alkalom arra, hogy ne csak az év értékelése történjen meg, hanem egy kis csapatösszehozás is. Ugye mindenki tudja, hogy akkor lehet csak hatékony a munka, ha a csoportok összehangolva működnek. Éppen ezért mutatunk néhány karácsonyra való csapatépítő ötletet!
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!