5 rendezvénytípus, amikor a kevesebb több

Főoldal > 5 rendezvénytípus, amikor a kevesebb több

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 rendezvénytípus, amikor a kevesebb több


2024/01/16
ZH

A legtöbbször, ha azt halljuk „rendezvény”, akkor egy nagyobb szabású, sok résztvevős esemény jut az eszünkbe. Pedig számos olyan alkalom is van, amikor ugyancsak rendezvényről beszélünk, a meghívottak száma azonban nem éri el a húszat sem. Most mutatok öt olyan rendezvényt, amit kis létszámmal érdemes szervezni!

Lánybúcsúra sem kell 30 vendég

Eljegyzési parti

 

Manapság egyre gyakrabban fordul elő, hogy egy pár az eljegyzését szereti egy parti formájában, a közeli hozzátartozókkal, családtagokkal és barátokkal megünnepelni. Ez történhet egy vacsora keretein belül, de akár el is utazhattok páran egy hétvégére, hogy önfeledten bulizva ünnepeljétek meg a szeretteitekkel a szerelmeteket.  

Leány/Legénybúcsú

 

A legtöbben szoktak tartani az esküvő előtt leány, illetve legénybúcsút. Vannak, akik ilyenkor kocsmatúrákra mennek, mások a wellnesst részesítik előnyben. Ha igazán emlékezetes bulit szeretnél, akkor érdemes a barátaiddal elutazni valahova, akár kibérelni a helyet, és egy egész hétvégén át bulizni!

 

Esküvő

 

Nem mindenki álmodozik nagyszabású esküvőről, ráadásul az tavalyi és az idei év nem is igazán kedvez az ilyen eseményeknek. Ha azonban meghittebb ceremóniáról álmodozol, akkor érdemes kevesebb vendéggel ünnepelni, így maga az esemény is sokkal bensőségesebb hangulatú lesz, mint egy világra szóló lagzi esetében.

 

Csapatépítő tréning

 

A legtöbb cég mára már tisztában van vele, hogy ahhoz, hogy a munkatársak a lehető legjobban tudjanak együtt dolgozni, időnként szükséges csapatépítő tréninget tartani. Azonban ez egy olyan esemény, ahol nem szerencsés a nagy létszám, inkább csak azok legyenek jelen, akik amúgy is együtt dolgoznak, akár mindig, akár csak egy adott projekt erejéig. Hiába a sok lehetőség, Budapesten is nehéz jó csapatépítő helyszínt találni, de mi szerencsére tudunk néhány fantasztikus céges rendezvényhelyszínt ajánlani!

 

Születésnap

 

Születésnapot lehet tartani millió meghívottal, de a nagyszabású bulik számos buktatót rejtenek – mindenkinek legyen elegendő étel-ital, a torta is akkora legyen, hogy mindenkinek jusson, ráadásul minél több ember gyűlik össze, annál nagyobb eséllyel történnek balesetek is az idő előrehaladtával. Azonban dönthetsz úgy is, hogy kevesebb meghívottal ünnepelsz, viszont velük nem egy házibuli keretein belül, inkább elutaztok valahova és kétnapos partit tartotok – így kipihenni is lesz lehetőségetek a fáradalmakat.
Csapatéíptő tréning Esküvő Rendezvény Rendezvényhelyszín Rendezvényszervezés Sikeres rendezvényLegfrissebb cikkek


5+1 ok, amiért megéri hotelben tartanod az esküvőd!
Az esküvő szervezése során számos fontos döntést kell meghoznunk, és az egyik legfontosabb kérdés, hogy hol rendezzük meg az ünnepséget. Egyre népszerűbb lehetőség a hotelben tartott esküvő, és számos előnye van ennek a döntésnek. 
3 csapatépítő játék, ami tökéletes a csapat összerázására
Úgy érzitek itt az ideje, a koronavírus okozta fennforgás után végre helyre rántani a rendet, és egy csapatépítő tréning keretén belül összekovácsolni a csapatot, megteremteni a megfelelő közös munkavégzéshez szükséges harmóniát? Íme 3 nagyon jó feladat ötlet ehhez!
5 rendezvénytípus, amikor a kevesebb több
A legtöbbször, ha azt halljuk „rendezvény”, akkor egy nagyobb szabású, sok résztvevős esemény jut az eszünkbe. Pedig számos olyan alkalom is van, amikor ugyancsak rendezvényről beszélünk, a meghívottak száma azonban nem éri el a húszat sem. Most mutatok öt olyan rendezvényt, amit kis létszámmal érdemes szervezni!
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!