Milyen előnyökkel jár egy szűk körű esküvő?

Főoldal > Milyen előnyökkel jár egy szűk körű esküvő?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Milyen előnyökkel jár egy szűk körű esküvő?


1970/01/01
Puskás Rékka

Egyes emberek hatalmas lagziról álmodoznak, mások számára a tökéletes ceremónián csak a szűk baráti kör és a legközelebbi hozzátartozók vannak jelen. Az idei évre is igaz – legalábbis az első felére –, hogy a világban uralkodó körülmények miatt nem lehet nagyszabású esküvőt tartani. Azonban ennek is vannak előnyei, ezekből mutatok be párat.

Milyen előnyei vannak egy kis esküvőnek?

Meghittebb

 

Akik a kis létszámú esküvőt preferálják, elsőszámú indokként azt szokták felhozni, hogy így sokkal intimebb, sokkal meghittebb a hangulata a ceremóniának és a lagzinak is. Ráadásul, míg a nagy létszámú esküvőkön rengeteg energiát és időt igényel az, hogy minden vendéggel váltson az ifjú pár néhány szót, addig a kis esküvőknél ez a nyomás megszűnik, mindenkivel lehet időt tölteni, beszélgetni, táncolni. 

Könnyebb helyszínt találni

 

Esküvők esetében, különösen a nagy lagziknál az a jellemző, hogy a helyszínt már hónapokkal, de sokszor évekkel korábban le kell foglalni. Igaz, idén nem is lehet tartani nagy esküvőt a vírusveszélyre való tekintettel, azonban mindenkorra igaz az is, hogy kis létszám esetén az esküvői helyszínek választéka sokkal nagyobb. Ennélfogva nagyobb eséllyel találni meg a tökéletest, ami szabad is a nagy nap időpontján.

 

Kisebb költségvetés

 

Ugyancsak nyomós érvként szokták felhozni, hogy a kis esküvők összköltsége jelentősen kevesebb, mint a nagy lagziké. Azt a pénzt, amit pedig ezen spóroltok, el lehet költeni utazásra, lakásra, házra, vagy épp félretenni a jövőbeli gyerekek ellátására. Egy esküvő költségei nagyon magasra tudnak rúgni, ám ha ügyesen szervezed meg, a kis létszámú esküvő esetében rengeteg mindenen tudsz spórolni anélkül, hogy magát az eseményt rövidítenéd meg.

 

Sajátkezűleg is meg lehet csinálni dolgokat

 

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a nagy esküvőknél ne lehetne sajátkezűleg készíteni a dekort, az ültetőkártyákat, a csokrokat és masnikat, csak kétszáz meghívott esetében ez rengeteg idő és energia. Ellenben, ha csak szűk körűen ünnepeltek, akkor sem a dekoráció elkészítése, sem az egyéb apróságok, mint a már említett ültetők, szalvéták, asztaldíszek készítése nem okoz gondot, sőt, sokszor sokkal személyesebbé teszik az egész eseményt. Ha igazán emlékezetessé szeretnéd tenni, akkor a vendégeknek sajátkezűleg készítesz kis ajándékcsomagot is, amit hazavihetnek, és még évek múlva is a ti esküvőtök jut róla eszükbe.
Dekoráció Esküvő Étel-ital Privát rendezvény Rendezvény Rendezvényhelyszín Rendezvényszervezés Sikeres rendezvényLegfrissebb cikkek


Hogyan szervezz meg egy babaváró bulit tökéletesen?
A babaváró buli megtervezése szinte olyan érzés lehet, mint egy esküvő. Szervezőként minden bizonnyal azt szeretnéd, hogy a buli tökéletes legyen a leendő anyuka vagy szülők számára. Noha elsöprő érzés lehet a vendéglista véglegesítése vagy annak eldöntése, hogy milyen játékokat játsszatok, néhány egyszerű lépéssel szórakoztatóvá és egyszerűvé teheted az eseményt.
Hogyan tervezzünk szabadtéri esküvőt - Minden, amit tudnod kell a szervezéshez
Az igazat megvallva, elképzelni sem tudunk fényesebbet, lenyűgözőbbet és félelmet keltőbbet, mint egy szabadtéri esküvőt, amelyet a makulátlan időjárás hangsúlyoz. Ha a szabadban képzeled el az esküvőd, amióta csak az eszed tudod, észben kell tartanod, hogy a szabadtéri hangulat megteremtése nem olyan felhőtlen, mint a beltéri esküvő szervezés. Nézzük mik a szabadtéri esküvőszervezés legfontosabb elemei.
5 szuper ötlet karácsonyi évzárós, csapatépítős eseményekhez
Karácsony egy nagyszerű alkalom arra, hogy ne csak az év értékelése történjen meg, hanem egy kis csapatösszehozás is. Ugye mindenki tudja, hogy akkor lehet csak hatékony a munka, ha a csoportok összehangolva működnek. Éppen ezért mutatunk néhány karácsonyra való csapatépítő ötletet!
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!