9+1 Kreatív tipp, hogyan lepheted meg kollégáid karácsonyra a céges vacsorán

Főoldal > 9+1 Kreatív tipp, hogyan lepheted meg kollégáid karácsonyra a céges vacsorán

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

9+1 Kreatív tipp, hogyan lepheted meg kollégáid karácsonyra a céges vacsorán


1970/01/01
ZH

Az ünnepi szezon mindig izgalmas időszak, és a céges karácsonyi vacsora kiváló alkalom arra, hogy közelebb kerülj kollégáidhoz és meglepd őket valami kreatív ajándékkal. Ha szeretnél kicsit kilépni a megszokottól, és egyedi örömöt szerezni a kollégáidnak, nézd meg ezt a 9+1 kreatív tippet arra, hogyan lepd meg őket idén!

kreatív ajándék

Kreatív tippek karácsonyi ajándékozáshoz a céges vacsorán


Az év vége mindig különleges időszak, amikor a családok és barátok összejönnek, hogy ünnepeljék a szeretet és összetartozás ünnepét. A cégek életében pedig a karácsonyi vacsora remek lehetőség arra, hogy a munkatársak együtt ünnepeljenek, szorosabbra fonják a kapcsolataikat, és együtt emlékezzenek vissza az év sikereire. Az ajándékozás ezen az eseményen különösen fontos, hiszen egy jól megválasztott ajándék nem csupán örömet okoz, de ki is fejezi a figyelmet és az egymás iránti tiszteletet.

  

Helyszínt kerestek a céges karácsonyi vacsorához Budapesten? Akkor ezeket a helyeket nézzétek meg!

 

 

Ebben a cikkben 9+1 kreatív tippet osztunk meg veletek, hogyan lephetitek meg kollégáitokat olyan ajándékokkal, amelyek garantáltan emlékezetessé teszik a céges karácsonyi vacsorát. Legyenek az ünnepek tele kreativitással, melegséggel és közösségi élményekkel!

 

 

1.    Személyre Szabott Kávéscsésze:

Egyedi kávéscsésze elkészítése a kollégáid nevével vagy egy vicces üzenettel lehet az a tárgy, amit minden nap használnak majd. Egy kis humorral és személyességgel fűszerezve garantáltan mosolyt csalsz az arcukra.

 


2.    Mini Fényképalbum:


Gyűjts össze közös emlékeiteket és készíts egy mini fényképalbumot. Használj hagyományos képeket vagy vegyél részt egy csoportos fotózáson, hogy még emlékezetesebb legyen a meglepetés.

 


3.    Kézzel Készített Különlegességek:

 

Ha ügyes vagy kézimunkában, készíts valami egyedit. Legyen az saját kezűségű karácsonyi dísz, egy kötött sál vagy egyedi tervezésű kalap. Az ilyen ajándékok személyességükből adódóan mindig különlegesek.

 


4.    Kreatív Céglogóval Díszített Ajándékok:

 

Céglogóval ellátott ajándékok mindig jó választás. Lehet az egy bögre, egy notesz vagy akár egy kulcstartó. Egy kis cégimázs mindennapi tárgyakon mindig jól mutat.

 


5.    Karácsonyi Játék Est:

 

Szervezz egy karácsonyi játék estet a vacsorához! Készíts karácsonyi trivia kérdéseket, vagy szervezz egy kis kincskeresést az irodában. Az interaktív élmény mindig emlékezetes lesz.

 


6.    Vacsora Utáni Személyes Üzenetek:

Készíts kis üzenőlapokat vagy karácsonyi lapokat, és helyezd el a kollégáid tányérja alá. Írj rájuk személyes jókívánságokat, emlékezéseket vagy egyszerűen köszönetet a közös évért.

 


7.    Kreatív Asztaldíszek:

 

Ha van némi kreatív vénád, készíts egyedi asztaldíszeket. Lehetnek ezek karácsonyi témájú virágkompozíciók, vagy akár kis kézzel készített dekorációk, amiket mindenki haza is vihet.

 


8.    Könyvcsere Program:

Szervezz egy kis könyvcsere programot a kollégáid között. Kérj mindenkit, hogy hozzon egy könyvet, amit szeret és ajándékozza oda egy másik kollégának. Ez nemcsak szórakoztató, de a cég olvasási kultúráját is erősítheti.

 


9.    Céges Videóüzenet:

Készíts egy rövid videóüzenetet, amiben mindenki kifejezheti jókívánságait és köszönetét a csoportnak. Egy ilyen meglepetés személyes és érzelmes pillanatokat is teremthet.

 

 

+1. Karitatív Adomány:

Az ünnepi időszakban sokan gondolnak másokra. Az egyik legkreatívabb ajándék lehet egy csoportos karitatív adomány. Válasszatok ki egy jótékonysági szervezetet, és ajánljátok fel a cég nevében a pénzadományt. Ez az ajándék nemcsak az adományozókat, hanem a címzetteket is örömre fogja deríteni.

Ezek a kreatív ötletek biztosan melegséggel és örömmel töltik majd el kollégáidat a céges karácsonyi vacsorán. Ne feledd, az ajándékozás örömében az az igazi különlegesség, hogy figyelembe veszed a másik egyedi ízlését és érdeklődését. Legyen boldog és kreatív ünnepeid!
Berendezés Csapatéíptő tréning Dekoráció Esküvő Étel-ital Privát rendezvény Rendezvény Rendezvényhelyszín Rendezvényszervezés Sikeres rendezvény Üzleti rendezvény ZeneLegfrissebb cikkek


3 csapatépítő játék, ami tökéletes a csapat összerázására
Úgy érzitek itt az ideje, a koronavírus okozta fennforgás után végre helyre rántani a rendet, és egy csapatépítő tréning keretén belül összekovácsolni a csapatot, megteremteni a megfelelő közös munkavégzéshez szükséges harmóniát? Íme 3 nagyon jó feladat ötlet ehhez!
5 rendezvénytípus, amikor a kevesebb több
A legtöbbször, ha azt halljuk „rendezvény”, akkor egy nagyobb szabású, sok résztvevős esemény jut az eszünkbe. Pedig számos olyan alkalom is van, amikor ugyancsak rendezvényről beszélünk, a meghívottak száma azonban nem éri el a húszat sem. Most mutatok öt olyan rendezvényt, amit kis létszámmal érdemes szervezni!
3 gasztronómiai témájú csapatépítőprogram, amit imádni fogtok
A csapatépítő tevékenységek egyre elterjedtebbek lettek az elmúlt években, ezért könnyen lehet, hogy a haladóbb gondolkozású helyeken már mindenféle csapatépítő tevékenységet kipróbáltak, és már-már kezdenek ezek unalmassá, és kevésbé hatékonnyá válni. Erre az alkalomra pedig mi új ötlettekkel álltunk elő, mutatunk néhány gasztronómiai témájú csapatépítő programot.
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!