Rendezvényszervezési gyorstippek, amik megmentek a rendezvényedet a kudarctól

Főoldal > Gyorstippek, amik megmentenek tőle, hogy a rendezvényed kudarcba fulladjon

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Gyorstippek, amik megmentenek tőle, hogy a rendezvényed kudarcba fulladjon


2020/05/13
RT

Bár elsőre talán azt gondolhatod, hogy egy üzleti rendezvényt könnyedén és problémamentesen megszervezel, tapasztalat nélkül könnyedén káoszba fulladhat az egész. Ahelyett, hogy őrülten igyekeznél összehozni egy jó üzleti eseményt, fogadd meg ezeket a gyorstippeket, segítenek megmenteni a kudarctól.

Rendezvényszervezési gyorstippek

​​​​​​Próbálj megfelelni a rendezvény céljának

Valószínűleg felsőbb utasításra kezdtél bele egy üzleti esemény megszervezésének, így értelemszerűen az eseménynek rendelkeznie kell valamilyen üzleti céllal. A kapcsolatteremtés a legfontosabb, egy új szolgáltatás bemutatása, a tudásmegosztás? Minden esetben és minden részlet kiválasztása során tartsd szem előtt ezt a célt. Kapcsolatteremtéshez egy állófogadás is tökéletes, viszont egy oktatáshoz nem túl ideális.

 Ne lépd túl a költségkeretet

Ha fix a költségkeret, minden esetben igyekezz azon belül maradni, ha rugalmasabb, akkor is maradj két lábban a földön. A rendelkezésedre álló keret egészét egyébként sem célszerű elkölteni, mert bármikor adódhatnak olyan helyzetek, amik plusz költségeket kívánnak. Ezekre érdemes fenntartani egy vésztartalékot.

 

Kérj biztos visszajelzést a részvételről

Ne hagyd, hogy a meghívásaid a levegőben lógjanak. Kérj visszajelzést a meghívottaktól, adj nekik erre egy határidőt is. A határidő lejárta előtt nem árt emlékeztetni őket rá, hogy várod a visszajelzésüket.

 

Egyeztess egy utolsót

Az esemény kezdete előtt érdemes egy utolsót egyeztetni a szolgáltatókkal, hogy biztos lehess benne, minden jól alakul majd. Ezt az esemény előtti héten érdemes megtenni. Fixáld újra az időpontot, adj meg telefonszámot, amelyen a rendezvény alatt is elérhetnek, és így tovább. 

 

Legyen B terved

Ahogy közeledik a rendezvény időpontja, egyre egyértelműbbé válik majd számodra is, hogy egy üzleti esemény megszervezése nem gyerekjáték. Éppen ezért a legfontosabb napirendi pontokhoz (például egy fontos előadás) legyen B terved is arra az esetre, ha az előadó nem érkezne meg időben, ha nem működne a hangosítás, és így tovább.
Rendezvény Rendezvényhelyszín Rendezvényszervezés Sikeres rendezvény Üzleti rendezvényLegfrissebb cikkek


5+1 ok, amiért megéri hotelben tartanod az esküvőd!
Az esküvő szervezése során számos fontos döntést kell meghoznunk, és az egyik legfontosabb kérdés, hogy hol rendezzük meg az ünnepséget. Egyre népszerűbb lehetőség a hotelben tartott esküvő, és számos előnye van ennek a döntésnek. 
3 csapatépítő játék, ami tökéletes a csapat összerázására
Úgy érzitek itt az ideje, a koronavírus okozta fennforgás után végre helyre rántani a rendet, és egy csapatépítő tréning keretén belül összekovácsolni a csapatot, megteremteni a megfelelő közös munkavégzéshez szükséges harmóniát? Íme 3 nagyon jó feladat ötlet ehhez!
5 rendezvénytípus, amikor a kevesebb több
A legtöbbször, ha azt halljuk „rendezvény”, akkor egy nagyobb szabású, sok résztvevős esemény jut az eszünkbe. Pedig számos olyan alkalom is van, amikor ugyancsak rendezvényről beszélünk, a meghívottak száma azonban nem éri el a húszat sem. Most mutatok öt olyan rendezvényt, amit kis létszámmal érdemes szervezni!
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!