5 zseniális céges parti ötlet és téma

Főoldal > 5 zseniális céges parti ötlet és téma

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 zseniális céges parti ötlet és téma


1970/01/01
ZH

Ismét eljött az évnek az az időszaka, amikor a csapat egy kicsit kimerültnek érzi magát, és a HR azzal fenyegetőzik, hogy megmutatja az IT-nek, hol tudják véglegesen rögzíteni az USB-t. De ne ess kétségbe, mert mindannyian tudjuk, hogy semmi sem olyan, mint egy kreatív céges rendezvény, amely az ötletek áramlását és a kommunikáció újbóli növekedését eredményezi. Szóval, dőlj hátra, lazíts, és szóljon a munkatársadnak, hogy tegye le a tűzőgépet, mert hat céges parti ötletünk van, amelyeket imádni fogtok!

céges buli

Céges parti témák, amiket feldobhatják a bulit

 

 A tökéles céges parti nem csak a tökéletes céges rendezvényhelyszín és a megfelelő vacsora eredménye, de sokkal feldobhatjuk a bulit, ha még témát is adunk neki. Nézzük a 6 legkreatívabb és legizgalmasabb buli témát a következő céges bulitokra:

 

 


Vállalati parti 1. ötlet: A fekete-fehér dresscode

 

 

A céges bulik témáira való ráállás nem mindig fekete-fehér, de legalább egy sima fekete-fehér dresscode levezetheti a tervezés feszültségét. Ha a színpalettát túlnyomórészt monokromatikusan tartjuk, akkor rengeteg helyet hagyunk máshol, hogy színpompás színt adjunk céges rendezvényhez. Az ötletek között szerepel márkás díszelemek, például logós szalvéták, csészék vagy névkártyák beépítése, amelyek kiemelkednek a semleges háttér előtt.

 

 


Vállalati parti 2. ötlet: Régi hollywoodi vacsora

 

Ha valami csillogást keresel, akkor a régi Hollywood csillogása tökéletes építőköve a céges parti témájához. Egy komoly adag stílusemelkedésért készíts el egy elegáns, két- vagy háromfogásos gálavacsorát beszédekkel és élő zenekarral. Ösztönözd a vendégeket, hogy öltözzenek fel a legexkluzívabb koktélruháikba és öltönyeikbe, és egészítsék ki a hatást más kreatív ötletekkel, mint például a VIP-belépő, a fotófülke és a koktélbár.

 

 


Vállalati parti 3. ötlet: A hosszú ebéd

 

A 2023-as nagy céges party-ötletek leszögezése nem feltétlenül kell, hogy pazar legyen, ez egyszerű lehet, mint egy igazán remek hosszú ebéd megrendezése! Szüntesd meg a felhajtást a vállalati felzárkóztatásból, és vágj bele a szórakozásba egy kiadós pénteki ebéddel. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy megismerkedj kollégáiddal egy formálisabb kapcsolatépítési esemény nyomása nélkül – és hé, remek lehetőség arra, hogy egy kicsit korábban leálljatok a munkából egy pár pofás sörre.

 

 


Vállalati parti 4. ötlet: A borkóstoló

 


Céges buli ötleteket keresel egy kicsit több ízléssel? Rendezz privát borkóstolót! Használd ki az alkalmat, és szervezz egy hosszú és lusta ebédet vagy vacsorát az általad választott termelő boraival kiegészítve. Tökéletes bor ínyenceknek és borkedvelőknek egyaránt, ez az egyik céges buli téma, amely garantáltan pompás lesz!

 

 


Vállalati parti 5. ötlet: Az aukció

 

A jótékonysági aukció tökéletes alkalom az emberek megmozgatására, nem csak arra, hogy pénzt gyűjts egy jó cél érdekében, de ez egy céges vacsoraötlet, amely biztosan örömet okoz vendégeinknek. Legyen szó egy helyi sporteseményre szóló jegyekről, emléktárgyakról vagy valamilyen remek műalkotásról, remek alkalom arra, hogy egy jó ügyet adj vissza, és egy vidám, új légkörben ismerkedj meg csapatoddal.

 

 


6.    ötlet: Játéknap!

 

 

Nem kell minden céges rendezvény ötletnek tartalmaznia öltöny és nyakkendő viselését. Miért ne gyűjthetnéd össze a csapatot egy alkalmi összejövetelre, és néztek élőben sportokat a nagy képernyőn? Ez egy kötetlenebb megközelítés a céges bulihoz, amely garantáltan felpörgeti az egész irodát. Főleg, ha foci rajongók vagytok!
 
Csapatéíptő tréning Privát rendezvény Rendezvény Rendezvényhelyszín Rendezvényszervezés Sikeres rendezvény Üzleti rendezvényLegfrissebb cikkek


5+1 ok, amiért megéri hotelben tartanod az esküvőd!
Az esküvő szervezése során számos fontos döntést kell meghoznunk, és az egyik legfontosabb kérdés, hogy hol rendezzük meg az ünnepséget. Egyre népszerűbb lehetőség a hotelben tartott esküvő, és számos előnye van ennek a döntésnek. 
3 csapatépítő játék, ami tökéletes a csapat összerázására
Úgy érzitek itt az ideje, a koronavírus okozta fennforgás után végre helyre rántani a rendet, és egy csapatépítő tréning keretén belül összekovácsolni a csapatot, megteremteni a megfelelő közös munkavégzéshez szükséges harmóniát? Íme 3 nagyon jó feladat ötlet ehhez!
5 rendezvénytípus, amikor a kevesebb több
A legtöbbször, ha azt halljuk „rendezvény”, akkor egy nagyobb szabású, sok résztvevős esemény jut az eszünkbe. Pedig számos olyan alkalom is van, amikor ugyancsak rendezvényről beszélünk, a meghívottak száma azonban nem éri el a húszat sem. Most mutatok öt olyan rendezvényt, amit kis létszámmal érdemes szervezni!
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!