Milyen a tökéletes rendezvényhelyszín? Ilyen egy tökéletes rendezvényhelyszín 4 pontban összeszedve

Főoldal > Ilyen egy tökéletes rendezvényhelyszín

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ilyen egy tökéletes rendezvényhelyszín


1970/01/01
VN

Rendezvényt szervezni sosem volt egyszerű, hiszen ez egy rendkívül komplex feladat, a teendők listája nagyon hosszú, és nagyon-nagyon sok, bonyolult feladat van rajta. Az egyik legfontosabb feladat mégis a tökéletes helyszín megtalálása. Na de milyen is a tökéletes rendezvényhelyszín?

Tökéletes rendezvényhelyszín

#1: Fontos, hogy hol van!

Nagyon fontos, hogy hol van, több szempontból is. Először is mindenki számára jól megközelíthetőnek kell lennie, másodszor pedig egy olyan helyet kell keresni, ami mégsem nyüzsgő, és a rendezvény nem zavarja meg semmi. De ha több napos rendezvényről van szó, akkor az sem utolsó szempont, hogy legyenek programok is a környéken.

 #2: A felszereltség is mérvadó!

Főleg, ha üzleti rendezvényekről van szó, konferenciákról, előadásokról, fontos, hogy milyen felszereltsége van a rendezvényhelyszínnek, hiszen nemcsak költség, és energia saját felszerelést vinni, hanem egy kockázati tényező, mi lesz, ha nem kompatibilis, és a helyszínen derül ki? Érdemes olyan rendezvényhelyszínt választani, ahol van megfelelő technológia.

 

#3: Egyéb szolgáltatások tárháza!

Nagy könnyebbséget jelenthet, nagy terhet vehet le a válladról, ha a rendezvényhelyszínen egyéb szolgáltatások is vannak, és nem kell azok szervezésével, é összeegyeztetésével is neked bajlódnod. Mire gondolunk? Ha van étterem, catering, felszolgálás, akkor azzal rengeteg energiát, és időt tudsz megspórolni.

 

#4: A hely stílusa sem elhanyagolható!

Az egész rendezvényt legjobban maga a helyszín határozza meg, a siker nagyban függ a megfelelő választástól, ezért hát az sem elhanyagolható tényező, hogy milyen magának a helyszínnek a berendezése, stílusa. Nézz galériákat, keress rá véleményekre, fórumokon keress vendégek által feltöltött fotókat, ha személyesen nem tudod megnézni a helyszínt foglalás előtt!

 

Végezetül pedig lenne egy tippünk: a Kristály hotel tökéletes választás minden szempontból, könnyen megközelíthető, de mégis csendes helyen van, viszont sok-sok izgalmas hely könnyen megközelíthető innen, a Bakony, a Balaton partja, és a Somló is, valamint a szálloda falain belül saját szórakoztató részleg is van. A konferencia terem nemcsak tágas és világos, hanem nagyon jól felszerelt is, és az éttermen túl még cukrászda is van, így a Cateringre biztosan nem lesz gondod, a berendezés pedig nagyon exkluzív. További részletek: balatoni rendezvényhelyszínek.
 
Csapatéíptő tréning Privát rendezvény Rendezvény Rendezvényhelyszín RendezvényszervezésLegfrissebb cikkek


5 marketing tipp, a fiatalabb generáció bevonzásához az éttermedbe
Míg a vendéglősök tisztában vannak a millenniumiakkal, a jelenleg 11 és 27 éves kor közötti Z generáció egy másik ugyanolyan fontos demográfiai csoport, amelyre figyelni kell. Várhatóan a Gen Z átveszi az ezredfordulósok feletti uralmat, mivel technológiailag fejlettebbek és kiugróbbak lesznek. A fiatalabb vendégek eltérő elvárásokat támasztanak az élelmiszeriparral szemben. Gyorsabb kiszolgálást és zsebbarát árakat keresnek. A Z generációs fiatalok átvételével éttermi marketingkampányokat kell folytatni, amelyeket kifejezetten az ő vonzásukra terveztek. Ez a cikk segítséget nyújt neked egy olyan éttermi marketingterv kidolgozásában, amely a fiatalabb, műszakilag hozzáértő generációt, a Z generációt szolgálja ki!
Ezek a legjobb esküvői helyszín marketing tippek a foglalások növeléséhez
Ha a tökéletes esküvő napjáról van szó, a legtöbben idejük és költségvetésük nagy részét egy kivételes esküvői helyszín megtalálására fordítják. Rengeteg beltéri és kültéri esküvői helyszín közül választhatsz manapság, ezért a megfelelő marketingterv létfontosságú az esküvői helyszín sikeréhez.
Hogyan szervezz meg egy babaváró bulit tökéletesen?
A babaváró buli megtervezése szinte olyan érzés lehet, mint egy esküvő. Szervezőként minden bizonnyal azt szeretnéd, hogy a buli tökéletes legyen a leendő anyuka vagy szülők számára. Noha elsöprő érzés lehet a vendéglista véglegesítése vagy annak eldöntése, hogy milyen játékokat játsszatok, néhány egyszerű lépéssel szórakoztatóvá és egyszerűvé teheted az eseményt.
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!