Milyen a tökéletes rendezvényhelyszín? Ilyen egy tökéletes rendezvényhelyszín 4 pontban összeszedve

Főoldal > Ilyen egy tökéletes rendezvényhelyszín

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ilyen egy tökéletes rendezvényhelyszín


2023/06/08
VN

Rendezvényt szervezni sosem volt egyszerű, hiszen ez egy rendkívül komplex feladat, a teendők listája nagyon hosszú, és nagyon-nagyon sok, bonyolult feladat van rajta. Az egyik legfontosabb feladat mégis a tökéletes helyszín megtalálása. Na de milyen is a tökéletes rendezvényhelyszín?

Tökéletes rendezvényhelyszín

#1: Fontos, hogy hol van!

Nagyon fontos, hogy hol van, több szempontból is. Először is mindenki számára jól megközelíthetőnek kell lennie, másodszor pedig egy olyan helyet kell keresni, ami mégsem nyüzsgő, és a rendezvény nem zavarja meg semmi. De ha több napos rendezvényről van szó, akkor az sem utolsó szempont, hogy legyenek programok is a környéken, valamint a szállás biztosításáról is gondoskodni kell. A vidéki helyszínek sok izgalmakat rejtenek, és kicsit segítenek a mindennapos nyüzsgésből való kiszakadásban. A vidék alatt nem feltétlenül a világ végét kell érteni, hanem akár vidéki nagyobb városokat!

 #2: A felszereltség is mérvadó!

Főleg, ha üzleti rendezvényekről van szó, konferenciákról, előadásokról, fontos, hogy milyen felszereltsége van a rendezvényhelyszínnek, hiszen nemcsak költség, és energia saját felszerelést vinni, hanem egy kockázati tényező, mi lesz, ha nem kompatibilis, és a helyszínen derül ki? Érdemes olyan rendezvényhelyszínt választani, ahol van megfelelő technológia, hangosítás, kivetítő, megfelelő internet lefedettség, és ilyen apróságok!

 

#3: Egyéb szolgáltatások tárháza!

Nagy könnyebbséget jelenthet, nagy terhet vehet le a válladról, ha a rendezvényhelyszínen egyéb szolgáltatások is vannak, és nem kell azok szervezésével, és összeegyeztetésével is neked bajlódnod. Mire gondolunk? Ha van étterem, catering, felszolgálás, akkor azzal rengeteg energiát, és időt tudsz megspórolni.

 

#4: A hely stílusa sem elhanyagolható!

Az egész rendezvényt legjobban maga a helyszín határozza meg, a siker nagyban függ a megfelelő választástól, ezért hát az sem elhanyagolható tényező, hogy milyen magának a helyszínnek a berendezése, stílusa. Nézz galériákat, keress rá véleményekre, fórumokon keress vendégek által feltöltött fotókat, ha személyesen nem tudod megnézni a helyszínt foglalás előtt!

 

És persze van nagyon jó helyszín ajánlatunk is, mégpedig a Memoriae üzleti étterem Kaposváron! Hogy miért tökéletes választás? Mert van kifejezetten üzleti rendezvényre szakosodott részlege, ezek mellett pedig nagyon modern, elegáns, amolyan üzleti feleket lenyűgöző stílusú, ahol minden apróságra figyelnek. A konyhájuk is kiváló, nemcsak ültetett fogadásra, hanem svédasztalos kiszolgálásra, büfé bekészítésre is van lehetőség. Kaposvár csodás belvárosának kellős közepén található, könnyen megközelíthető, szép, békés, nyugodt helyen! 
Csapatéíptő tréning Privát rendezvény Rendezvény Rendezvényhelyszín RendezvényszervezésLegfrissebb cikkek


5+1 ok, amiért megéri hotelben tartanod az esküvőd!
Az esküvő szervezése során számos fontos döntést kell meghoznunk, és az egyik legfontosabb kérdés, hogy hol rendezzük meg az ünnepséget. Egyre népszerűbb lehetőség a hotelben tartott esküvő, és számos előnye van ennek a döntésnek. 
3 csapatépítő játék, ami tökéletes a csapat összerázására
Úgy érzitek itt az ideje, a koronavírus okozta fennforgás után végre helyre rántani a rendet, és egy csapatépítő tréning keretén belül összekovácsolni a csapatot, megteremteni a megfelelő közös munkavégzéshez szükséges harmóniát? Íme 3 nagyon jó feladat ötlet ehhez!
5 rendezvénytípus, amikor a kevesebb több
A legtöbbször, ha azt halljuk „rendezvény”, akkor egy nagyobb szabású, sok résztvevős esemény jut az eszünkbe. Pedig számos olyan alkalom is van, amikor ugyancsak rendezvényről beszélünk, a meghívottak száma azonban nem éri el a húszat sem. Most mutatok öt olyan rendezvényt, amit kis létszámmal érdemes szervezni!
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!