5 szuper ötlet karácsonyi évzárós, csapatépítős eseményekhez- legjobb karácsonyi csapatépítő programok

Főoldal > 5 szuper ötlet karácsonyi évzárós, csapatépítős eseményekhez

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 szuper ötlet karácsonyi évzárós, csapatépítős eseményekhez


2022/11/01
VN

Karácsony egy nagyszerű alkalom arra, hogy ne csak az év értékelése történjen meg, hanem egy kis csapatösszehozás is. Ugye mindenki tudja, hogy akkor lehet csak hatékony a munka, ha a csoportok összehangolva működnek. Éppen ezért mutatunk néhány karácsonyra való csapatépítő ötletet!

Top 5 karácsonyi csapatépítő program

Két igazság és egy hazugság

Ez egy nagyon közkedvelt, mondhatni egy nagy klasszikus házibuli szórakoztató tevékenység, de kiváló jégtörő is lehet, ha olyan munkatársakat integrálunk, akik még nem ismerik egymást, vagy nem is ismerik elég jól egymást. Két igazság és egy hazugság egyszerű: Kezdjük azzal, hogy az egész csoportot körbe szervezzük, és mindenkinek adjunk szót a bemutatkozásra. A nevük megadása mellett azonban minden csapattag három dolgot is elmond magáról – és itt jön a trükk: ebből csak kettő igaz. A csoport többi tagjának feladata, hogy kitalálja, melyik állítás hazugság. Hát nem jó móka? És közben segít megismerni egymást is!

 Karaoke este

Mi lehet jobb módja annak, hogy alkalmazottak kitörjenek a konfortzónájukból, mint az, hogy felkeljenek és karaokét énekeljenek? Még versenyt is rendezhetünk a legjobb csoportos karaoke előadásért. Ráadásul a karácsonyi számok listája végtelen, és ki ne ismerné a nagy klasszikusokat? Kifogása senkinek sem lehet! Ez a tevékenység egy extrovertáltabb csoport számára működik a legjobban, ezért ha a csapat nem szereti a dolgait a színpadon feszíteni, nem biztos, hogy ezt annyira nagyon élvezni fogják, és szívesen állnak majd ki, de kérdés az is, hogy mennyi ismerős, és mennyi idegen lesz majd jelen.

 

Lehetőségek játéka

Ennek a csapatépítő játék játszásához minden csoportban adjunk egy tárgyat bárkinek. Ezután kérjünk meg mindenkit, hogy a csoportja előtt mutassák be – úgy, hogy nem szólalnak meg közben –, mire használják a tárgyat. A csapat többi tagjának ki kell találnia, hogy a személy milyen tárgyat mutat be. A bemutatóknak kreatívnak és eredetinek kell lenniük. Kis csoportokban is játszható, és csak véletlenszerű tárgyakra van szükség, egyszerűsíthető a játék, ha ezek karácsonyi témájúak, vagy valami más köré vannak rendezve, persze viccesebb, ha nem!

 

Fedezzetek fel egy új helyet

Kevés dolog szórakoztatóbb annál, mint kimozdulni a városból és felfedezni egy napot. Szóval miért ne tennéd meg a csapatoddal?  Mindannyian részt vehetnek egy történelmi túrán az új helyen, ebédelhetnek egy, a város legfinomabb ételeit kínáló étteremben, vagy együtt nézhetnek meg egy helyi látnivalót. Minden bizonnyal mindenkinek jót fog tenni egy kis új impulzus. Ehhez tudunk is egy tökéletes céges karácsonyi buli helyszínt: a Kristály Hotelnek, tágas konferenciaterme van egyéb programokhoz, étterme helyi gasztronómiai specialitásokkal, tágas szobái, ha ott is aludnátok, szórakoztató központja bowling pályával, csocsóval, dartssal, billiárdal, és egy nagyon különleges helyen helyezkedik el, a Kristály-völgyben, a Bakony és a Balaton-felvidék találkozásánál. 

 

Karácsonyi önkénteskedés

Bár ez igazából nem egy csapatépítő játék, mégis muszáj beleírnunk a listába, mert azon túl, hogy nagyon hatásosan hozza össze a csapatot, minden nézőpontból karácsony fókuszú, még egy jó célt is szolgál. A készségalapú önkéntesség nagyszerű módja az alkalmazottak szakértelmének bővítésének: ez az, amikor a csapata önkéntesként fordítja idejét, és használja szakmai készségeit – a marketingtől az alkalmazásfejlesztésen át az írásig – egy nonprofit szervezet támogatására. A lehetőségek tárháza végtelen, el lehet menni ételt osztani, vagy egy menhelyre segédkezni is, de irodai tevékenységekkel is lehet kifejezni a támogatást. 
 
Csapatéíptő tréningLegfrissebb cikkek


A sikeres üzleti találkozók 5 aranyszabálya
Napirendek, jegyzőkönyvek, háttéranyagok, riportok, kávé, kekszek és abban a reményben, hogy sikerül parkolni, végtelen körök, amiket nem is élvezünk- ilyen lenn egy jó megszervezett, sikeresnek mondható üzleti találkozó? A találkozó lehet az egyetlen alkalom, amikor egy projektben részt vevő különböző emberek találkoznak egymással. Így fontos módja lehet a partnerek kapcsolattartásának és bevonásának. Jó lenne, ha jó lenne! Nézzük hát az 5 aranyszabályt, ami sikeressé teheti bármely üzleti találkozót!
8 Tipp, ami segít kiválasztani a tökéletes születésnapi torta ízt
Az élet egyik legédesebb pillanata, amikor eljön a születésnap, és nem lehet igazi ünnep torta nélkül. De melyik ízt válasszuk? Ebben az útmutatóban nyolc hasznos tippet találsz, amik segítenek megtalálni a tökéletes születésnapi torta ízt az ünnepelt és a vendégek örömére.
5+1 tipp egy meglepetés bulihoz: így kerüld el a stresszes szervezést
Egy meglepetés buli szervezése lehetőséget nyújt arra, hogy szeretteidnek vagy barátaidnak igazán emlékezetes élményt nyújts, azonban ez a feladat nem mindig könnyű. A titokban tartás, a logisztika és a részletek összehangolása sokszor kihívásokkal teli feladat lehet. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány tippet, amelyek segítségével elkerülheted a stresszt és sikeresen megszervezheted a meglepetés bulit.
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!