3 gasztronómiai témájú csapatépítőprogram, amit imádni fogtok

Főoldal > 3 gasztronómiai témájú csapatépítőprogram, amit imádni fogtok

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

3 gasztronómiai témájú csapatépítőprogram, amit imádni fogtok


1970/01/01
VN

A csapatépítő tevékenységek egyre elterjedtebbek lettek az elmúlt években, ezért könnyen lehet, hogy a haladóbb gondolkozású helyeken már mindenféle csapatépítő tevékenységet kipróbáltak, és már-már kezdenek ezek unalmassá, és kevésbé hatékonnyá válni. Erre az alkalomra pedig mi új ötlettekkel álltunk elő, mutatunk néhány gasztronómiai témájú csapatépítő programot.

3 gasztronómiai témájú csapatépítőprogram

A sütési kihívás

Ez most egy főzőcsapatépítő óra, amely mindenkit bevon. Nemcsak szórakoztató, hanem hasznos is, ugyanis a csapat együtt fog dolgozni az eredmények elérése érdekében. A sütemények, sütemények, csirke stb. sütésétől kezdve ez a kihívás olyan készségek tesztelésére szolgál, mint a kommunikáció és az időgazdálkodás. A csapat minden tagja egy meghatározott feladatot kap. Dolgozhatnak párban vagy kétfős csapatokban. Vannak, akiknek feladata a száraz alapanyagok, a tészta elkészítése, a sütés és a készétel bemutatása. A végén pedig jöhet a dőzsölés!

 Desszertháború

Egy remek étkezés után mindenki egy ízletes desszertre vágyik, hogy stílusosan zárja az étkezést. Azt gondolnád, hogy ennek semmi köze nincsen a valódi munkához, pedig itt is szükségük lesz a csapattagoknak a kreativitásukra, és prezentációs készségeikre. A csapatépítő főzőtanfolyamok leckéket kínálnak a népszerű desszertek elkészítéséhez és művészi bemutatásához. A bemutatást követően csapatokra osztva kell a finomságokat elkészíteni. A séf ezután megkóstolja a desszerteket, és kiválasztja a győztes csapatot. A nyerteseket az határozza meg, hogy a desszert mennyire kreatív, ízletes és jól bemutatott. Kapnak jutalmakat, például szakácssapkát, főzőedényeket vagy kötényeket. Ez a csapatépítő tevékenység elősegíti az egészséges versenyt a résztvevők között.

 

Sushi készítés

A sushi sokkal több, mint a nyers hal és a hínárba csomagolt rizs. Ez a kultúráról, a textúráról és a technikáról szól. A sushi mesterszakács azzal kezdi, hogy segít megérteni, mi az a sushi, elkészítése és fajtái. A séf először elkészíti a sushit, a csapatoknak pedig a lehető legtöbbször meg kell ismételni a látottakat. A csapatok különféle összetevőket kapnak, amelyek közül választhatnak, beleértve a halat, zöldségeket és fűszereket. Ez a szórakoztató tevékenység segíteni fog abban, hogy a csapattagok kiaknázhassák, és kamatoztassák egymás erősségeit. A felhasznált összetevők, a technika és a különböző sushi bemutatásának módja határozza meg a győztes csapatot. 

 

Helyszínt kerestek ezekhez az izgalmas, ízekkel teli csapatépítő programokhoz? A Kristály Hotel Ajka**** egy tökéletes csapatépítő helyszín!  
 
Csapatéíptő tréningLegfrissebb cikkek


Hogyan szervezz meg egy babaváró bulit tökéletesen?
A babaváró buli megtervezése szinte olyan érzés lehet, mint egy esküvő. Szervezőként minden bizonnyal azt szeretnéd, hogy a buli tökéletes legyen a leendő anyuka vagy szülők számára. Noha elsöprő érzés lehet a vendéglista véglegesítése vagy annak eldöntése, hogy milyen játékokat játsszatok, néhány egyszerű lépéssel szórakoztatóvá és egyszerűvé teheted az eseményt.
Hogyan tervezzünk szabadtéri esküvőt - Minden, amit tudnod kell a szervezéshez
Az igazat megvallva, elképzelni sem tudunk fényesebbet, lenyűgözőbbet és félelmet keltőbbet, mint egy szabadtéri esküvőt, amelyet a makulátlan időjárás hangsúlyoz. Ha a szabadban képzeled el az esküvőd, amióta csak az eszed tudod, észben kell tartanod, hogy a szabadtéri hangulat megteremtése nem olyan felhőtlen, mint a beltéri esküvő szervezés. Nézzük mik a szabadtéri esküvőszervezés legfontosabb elemei.
5 szuper ötlet karácsonyi évzárós, csapatépítős eseményekhez
Karácsony egy nagyszerű alkalom arra, hogy ne csak az év értékelése történjen meg, hanem egy kis csapatösszehozás is. Ugye mindenki tudja, hogy akkor lehet csak hatékony a munka, ha a csoportok összehangolva működnek. Éppen ezért mutatunk néhány karácsonyra való csapatépítő ötletet!
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!