3 gasztronómiai témájú csapatépítőprogram, amit imádni fogtok

Főoldal > 3 gasztronómiai témájú csapatépítőprogram, amit imádni fogtok

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

3 gasztronómiai témájú csapatépítőprogram, amit imádni fogtok


2024/01/09
VN

A csapatépítő tevékenységek egyre elterjedtebbek lettek az elmúlt években, ezért könnyen lehet, hogy a haladóbb gondolkozású helyeken már mindenféle csapatépítő tevékenységet kipróbáltak, és már-már kezdenek ezek unalmassá, és kevésbé hatékonnyá válni. Erre az alkalomra pedig mi új ötlettekkel álltunk elő, mutatunk néhány gasztronómiai témájú csapatépítő programot.

3 gasztronómiai témájú csapatépítőprogram

A sütési kihívás

Ez most egy főzőcsapatépítő óra, amely mindenkit bevon. Nemcsak szórakoztató, hanem hasznos is, ugyanis a csapat együtt fog dolgozni az eredmények elérése érdekében. A sütemények, sütemények, csirke stb. sütésétől kezdve ez a kihívás olyan készségek tesztelésére szolgál, mint a kommunikáció és az időgazdálkodás. A csapat minden tagja egy meghatározott feladatot kap. Dolgozhatnak párban vagy kétfős csapatokban. Vannak, akiknek feladata a száraz alapanyagok, a tészta elkészítése, a sütés és a készétel bemutatása. A végén pedig jöhet a dőzsölés!

 Desszertháború

Egy remek étkezés után mindenki egy ízletes desszertre vágyik, hogy stílusosan zárja az étkezést. Azt gondolnád, hogy ennek semmi köze nincsen a valódi munkához, pedig itt is szükségük lesz a csapattagoknak a kreativitásukra, és prezentációs készségeikre. A csapatépítő főzőtanfolyamok leckéket kínálnak a népszerű desszertek elkészítéséhez és művészi bemutatásához. A bemutatást követően csapatokra osztva kell a finomságokat elkészíteni. A séf ezután megkóstolja a desszerteket, és kiválasztja a győztes csapatot. A nyerteseket az határozza meg, hogy a desszert mennyire kreatív, ízletes és jól bemutatott. Kapnak jutalmakat, például szakácssapkát, főzőedényeket vagy kötényeket. Ez a csapatépítő tevékenység elősegíti az egészséges versenyt a résztvevők között.

 

Sushi készítés

A sushi sokkal több, mint a nyers hal és a hínárba csomagolt rizs. Ez a kultúráról, a textúráról és a technikáról szól. A sushi mesterszakács azzal kezdi, hogy segít megérteni, mi az a sushi, elkészítése és fajtái. A séf először elkészíti a sushit, a csapatoknak pedig a lehető legtöbbször meg kell ismételni a látottakat. A csapatok különféle összetevőket kapnak, amelyek közül választhatnak, beleértve a halat, zöldségeket és fűszereket. Ez a szórakoztató tevékenység segíteni fog abban, hogy a csapattagok kiaknázhassák, és kamatoztassák egymás erősségeit. A felhasznált összetevők, a technika és a különböző sushi bemutatásának módja határozza meg a győztes csapatot. 

 

Helyszínt kerestek ezekhez az izgalmas, ízekkel teli csapatépítő programokhoz? A z RV Event kínálatában számos helyszínt találhattok, és még a szervezésben is segítenek, részletek: rendezvényszervezés Somogy megye.
 
Csapatéíptő tréningLegfrissebb cikkek


5+1 ok, amiért megéri hotelben tartanod az esküvőd!
Az esküvő szervezése során számos fontos döntést kell meghoznunk, és az egyik legfontosabb kérdés, hogy hol rendezzük meg az ünnepséget. Egyre népszerűbb lehetőség a hotelben tartott esküvő, és számos előnye van ennek a döntésnek. 
3 csapatépítő játék, ami tökéletes a csapat összerázására
Úgy érzitek itt az ideje, a koronavírus okozta fennforgás után végre helyre rántani a rendet, és egy csapatépítő tréning keretén belül összekovácsolni a csapatot, megteremteni a megfelelő közös munkavégzéshez szükséges harmóniát? Íme 3 nagyon jó feladat ötlet ehhez!
5 rendezvénytípus, amikor a kevesebb több
A legtöbbször, ha azt halljuk „rendezvény”, akkor egy nagyobb szabású, sok résztvevős esemény jut az eszünkbe. Pedig számos olyan alkalom is van, amikor ugyancsak rendezvényről beszélünk, a meghívottak száma azonban nem éri el a húszat sem. Most mutatok öt olyan rendezvényt, amit kis létszámmal érdemes szervezni!
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!