5 tipp a világjárvány utáni biztonságos események megtervezéséhez

Főoldal > 5 tipp a világjárvány utáni biztonságos események megtervezéséhez

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 tipp a világjárvány utáni biztonságos események megtervezéséhez


1970/01/01
VN

2020 kemény év volt mindenki számára. A családok lemondták az esküvőket, összejöveteleket és kirándulásokat, az emberek nem jártak olyan eseményekre, mint például a koncertek és a sportversenyek, minden online fórumban került megrendezésre, vagy egyszerűen csak elmaradt. Már a kisebb rendezvényeken túl a nagyobbak is kezdenek visszatérni, de ne felejtsük el: a koronavírus még mindig velünk van! Te is fontolgatod egy esemény szervezését? Mutatjuk, mikre kell figyelned! 

Rendezvényszervezés koronavírus után

Ellenőrizd a hatósági előírásokat!

A rendezvény megtervezésekor a szervezők felelősek azért, hogy az megfeleljen a jogszabályi előírásoknak. Az eseményre érkező vendégek valószínűleg nem fogják maguk ellenőrizni ezeket a rendeleteket – azt feltételezik, hogy a nagy rendezvények tudják a dolgukat. Ha kell maszk, akkor neked kell felügyelned, hogy mindenki viselje. Annyit mindenképpen tegyél meg, hogy hívd fel a vendégek figyelmét, hogy betegen, ilyen-olyan tünetekkel ne jöjjenek el, esetleg ajánl fel számukra valamilyen kompenzációt is, ajándékcsomagot, hogy érezzék, hogy értékeled a felelősségteljes viselkedésüket. Legyél naprakész az aktuális szabályokkal kapcsolatban!

 A személyzet is fontos!

A vendéglátásban dolgozók SOKAT éltek át a járvány alatt. Legyél nagyon kedves a szervizcsapatodhoz, és valamilyen módon fejezd is ki ezt a háládat! Adj egy kis extrajuttatást, mondj köszönetet, és semmiképpen se hajtsd túl őket, mert az senkinek sem lesz jó! 

 

Ha lehet, rendezze meg szabadtéren az eseményt

Bár a szabadtéri rendezvények mindig is macerásabbak voltak, hiszen van egy tényező, ami az egészet tönkre teheti: az időjárás, és jó néhány eseményt nem is lehet ilyen körülmények között megszervezni, például egy komoly tárgyalást, most mégis érdemes megfontolni ezt a  lehetőséget.  A kutatások azt sugallják, hogy a kint töltött idő csökkenti a stresszt és erősíti a fizikai immunitást, megerősítve a szervezetet a betegségekkel és a vírusos támadásokkal szemben, és ilyen környezetben, nagyobb térben a vírus sem terjed annyira.

 

Ügyelj a higiéniára!

Az influenza szezonban és különösen a járvány óta a jó higiénia előmozdítása fontosabb, mint valaha. Mutatjuk, mivel tudod megnövelni a higiéniát!
Szereljen be kézmosó állomásokat rendezvényébe

  • Szórj szét kézfertőtlenítőt a helyszínen
  • Tegyél ki ültető kártyákat, hogy mindenkinek legyen stabil helye
  • Önkiszolgáló büfé helyett egyénileg szolgálja ki a vendégeket a felszolgáló személyzet
  • Az egyes asztalokhoz rendeljen italutántöltő kancsót
  • Csomagold be az élelmiszercsomagokat egyenként

 

Szolgálj fel egészséges ételeket!

Sok rendezvényszervező alkoholt, desszerteket és hizlaló ételeket kínál különleges csemegeként a jelenlévőknek. Bár ez a norma, rossz szolgálatot tesz a vendégeknek, amikor magas a betegségek kockázata. A kutatások azt mutatják, hogy a helyes táplálkozás elősegíti a bélrendszer egészségét, a hatékony immunrendszert és a tiszta gondolkodást. Ezzel szemben a magas cukor- és alkoholfogyasztás negatívan befolyásolja az egészséget. A következő rendezvény megtervezésekor érdemes olyan menüt készíteni, amely egyszerre finom és erősíti a vendégek életerejét, szerencsére már rengeteg ilyen típusú étel van. Gondoljunk csak a finom gyümölcsökre, mentes süteményekre! 

 

Helyszínt is keresel a céges rendezvényedhez? A Kristály Hotel egy tökéletes céges rendezvényhelyszín Balaton-felvidéken, van külön konferencia terem, étterem, cukrászda, és természetesen szállás is biztosított, ahogy a jó programok is a tökéletes elhelyezkedésnek köszönhetően.
 
Csapatéíptő tréning Rendezvényszervezés Sikeres rendezvényLegfrissebb cikkek


Hogyan szervezz meg egy babaváró bulit tökéletesen?
A babaváró buli megtervezése szinte olyan érzés lehet, mint egy esküvő. Szervezőként minden bizonnyal azt szeretnéd, hogy a buli tökéletes legyen a leendő anyuka vagy szülők számára. Noha elsöprő érzés lehet a vendéglista véglegesítése vagy annak eldöntése, hogy milyen játékokat játsszatok, néhány egyszerű lépéssel szórakoztatóvá és egyszerűvé teheted az eseményt.
Hogyan tervezzünk szabadtéri esküvőt - Minden, amit tudnod kell a szervezéshez
Az igazat megvallva, elképzelni sem tudunk fényesebbet, lenyűgözőbbet és félelmet keltőbbet, mint egy szabadtéri esküvőt, amelyet a makulátlan időjárás hangsúlyoz. Ha a szabadban képzeled el az esküvőd, amióta csak az eszed tudod, észben kell tartanod, hogy a szabadtéri hangulat megteremtése nem olyan felhőtlen, mint a beltéri esküvő szervezés. Nézzük mik a szabadtéri esküvőszervezés legfontosabb elemei.
5 szuper ötlet karácsonyi évzárós, csapatépítős eseményekhez
Karácsony egy nagyszerű alkalom arra, hogy ne csak az év értékelése történjen meg, hanem egy kis csapatösszehozás is. Ugye mindenki tudja, hogy akkor lehet csak hatékony a munka, ha a csoportok összehangolva működnek. Éppen ezért mutatunk néhány karácsonyra való csapatépítő ötletet!
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!