Csapatépítőt szervezel? Mutatom, mire figyelj!

Főoldal > Csapatépítőt szervezel? Mutatom, mire figyelj!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Csapatépítőt szervezel? Mutatom, mire figyelj!


1970/01/01
Puskás Rékka

Napjainkra egyre jellemzőbb, hogy a cégek időről-időre csapatépítő tréningeket szerveznek a dolgozóknak. Ezek célja eltérő lehet, azonban a szervezés során minden esetben oda kell figyelni az alábbi pontokra. Ha ezek egyike nem teljesül, vagy nem megfelelően teljesül, akkor a tréning végkimenetele is kevésbé lesz kedvező.

Mire kell figyelni a szervezés során?

Egyértelmű cél

 

Mielőtt a szervezés technikai részébe vetnéd magad, fontos, hogy egyértelműen meg legyen határozva a tréning célja. Csapatépítő tréninget lehet tartani a munkatársak viszonyának javítása érdekében, a munkavégzés hatékonyságának növelése érdekében. valamilyen konkrét projekt kapcsán, vagy épp egy probléma megoldása végett. Fontos, hogy ez a cél minden résztvevő számára világos és tiszta legyen. 

Az érintettek megkeresése

 

Ha megvan a cél, akkor azt kell számba venni, hogy az adott projekt hány embert érint. Fontos, hogy mindenki részt vegyen a csapatépítőn, aki kapcsolatban van az adott projekttel. Amikor kész a résztvevők listája, akkor jön az adminisztratív rész, minden meghívott adatait rögzíteni kell, illetve keresni kell egy időpontot a tréningnek, ami mindenkinek megfelel.

 

Az eszköztár

 

Egy modern csapatépítő tréning során elengedhetetlenek az elektronikus eszközök, mint a projektor, tablet, laptop és társaik. Amikor összekészíted a szükséges eszközöket, érdemes mindet ki is próbálni, hogy ne a tréning közben derüljön ki, ha valamelyikkel valami gond van. Figyelj rá, hogy minden működjön és minden a helyszínre kerüljön!

 

Programok

 

A csapatépítő tréningek akkor a leghatékonyabbak, ha legalább kétnaposak. Ebben az esetben lehet szellősen tartani a foglalkozásokat, a szünetekben pedig érdemes közös programokon részt venni és élményeket szerezni. A szakmai felkészültség mellett az is nagyon fontos, hogy a résztvevők szórakozzanak is együtt, kerüljenek közelebb egymáshoz, ez ugyanis a közös munka minőségén is javít.

 

A helyszín

 

Az egyik legfontosabb pontja a csapatépítő szervezésének a megfelelő helyszín kiválasztása. A Tündérliget Panzió egy nagyszerű csapatépítő helyszín Egerszalók községében, ráadásul a térség bővelkedik a programlehetőségekben is. Lehet pihenni a termálvízben, vagy borkóstolóra menni. Kirándulásra és kulturális programokra is van lehetőség, ha inkább azt preferálja a csapat. A lényeg, hogy bármilyen kikapcsolódási formát választotok, az egy jó élmény legyen mindenki számára.
Csapatéíptő tréning Rendezvény Rendezvényhelyszín Rendezvényszervezés Sikeres rendezvényLegfrissebb cikkek


Különleges alkalmat ünnepelnél? Mutatom merre tedd!
Mindenki életlében vannak olyan különleges alkalmak, melyeket érdemes méltó módon megünnepelni – ezt pedig egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan fogjuk megtenni. Alábbi cikkünkben olyan szuper program ötletet mutatok, hogyan biztosan emlékezetes legyen maga az ünneplés is!
Ünneplés Budapesten
Közeleg a születésnapod, esetleg valamilyen évforduló van a láthatáron, vagy egy családtagot, barátot szeretnél meglepni? A főváros megannyi lehetőséget tartogat, és most mi is megmutatunk néhányat!
10 dolog, amire figyelj, ha esküvőt szervezel!
Az esküvője a legtöbb nő számára különleges nap, amit lázas készülődés előz meg, gyakran hónapokon keresztül. Ebben a cikkben összegyűjtöttük, mi az a 10 dolog, amire mindenképpen figyelj, ha esküvőt szervezel!
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!