Csapatépítőt szervezel? Mutatom, mire figyelj!

Főoldal > Csapatépítőt szervezel? Mutatom, mire figyelj!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Csapatépítőt szervezel? Mutatom, mire figyelj!


1970/01/01
Puskás Rékka

Napjainkra egyre jellemzőbb, hogy a cégek időről-időre csapatépítő tréningeket szerveznek a dolgozóknak. Ezek célja eltérő lehet, azonban a szervezés során minden esetben oda kell figyelni az alábbi pontokra. Ha ezek egyike nem teljesül, vagy nem megfelelően teljesül, akkor a tréning végkimenetele is kevésbé lesz kedvező.

Mire kell figyelni a szervezés során?

Egyértelmű cél

 

Mielőtt a szervezés technikai részébe vetnéd magad, fontos, hogy egyértelműen meg legyen határozva a tréning célja. Csapatépítő tréninget lehet tartani a munkatársak viszonyának javítása érdekében, a munkavégzés hatékonyságának növelése érdekében. valamilyen konkrét projekt kapcsán, vagy épp egy probléma megoldása végett. Fontos, hogy ez a cél minden résztvevő számára világos és tiszta legyen. 

Az érintettek megkeresése

 

Ha megvan a cél, akkor azt kell számba venni, hogy az adott projekt hány embert érint. Fontos, hogy mindenki részt vegyen a csapatépítőn, aki kapcsolatban van az adott projekttel. Amikor kész a résztvevők listája, akkor jön az adminisztratív rész, minden meghívott adatait rögzíteni kell, illetve keresni kell egy időpontot a tréningnek, ami mindenkinek megfelel.

 

Az eszköztár

 

Egy modern csapatépítő tréning során elengedhetetlenek az elektronikus eszközök, mint a projektor, tablet, laptop és társaik. Amikor összekészíted a szükséges eszközöket, érdemes mindet ki is próbálni, hogy ne a tréning közben derüljön ki, ha valamelyikkel valami gond van. Figyelj rá, hogy minden működjön és minden a helyszínre kerüljön!

 

Programok

 

A csapatépítő tréningek akkor a leghatékonyabbak, ha legalább kétnaposak. Ebben az esetben lehet szellősen tartani a foglalkozásokat, a szünetekben pedig érdemes közös programokon részt venni és élményeket szerezni. A szakmai felkészültség mellett az is nagyon fontos, hogy a résztvevők szórakozzanak is együtt, kerüljenek közelebb egymáshoz, ez ugyanis a közös munka minőségén is javít.

 

A helyszín

 

Az egyik legfontosabb pontja a csapatépítő szervezésének a megfelelő helyszín kiválasztása. A Tündérliget Panzió egy nagyszerű csapatépítő helyszín Egerszalók községében, ráadásul a térség bővelkedik a programlehetőségekben is. Lehet pihenni a termálvízben, vagy borkóstolóra menni. Kirándulásra és kulturális programokra is van lehetőség, ha inkább azt preferálja a csapat. A lényeg, hogy bármilyen kikapcsolódási formát választotok, az egy jó élmény legyen mindenki számára.
Csapatéíptő tréning Rendezvény Rendezvényhelyszín Rendezvényszervezés Sikeres rendezvényLegfrissebb cikkek


A sikeres üzleti találkozók 5 aranyszabálya
Napirendek, jegyzőkönyvek, háttéranyagok, riportok, kávé, kekszek és abban a reményben, hogy sikerül parkolni, végtelen körök, amiket nem is élvezünk- ilyen lenn egy jó megszervezett, sikeresnek mondható üzleti találkozó? A találkozó lehet az egyetlen alkalom, amikor egy projektben részt vevő különböző emberek találkoznak egymással. Így fontos módja lehet a partnerek kapcsolattartásának és bevonásának. Jó lenne, ha jó lenne! Nézzük hát az 5 aranyszabályt, ami sikeressé teheti bármely üzleti találkozót!
8 Tipp, ami segít kiválasztani a tökéletes születésnapi torta ízt
Az élet egyik legédesebb pillanata, amikor eljön a születésnap, és nem lehet igazi ünnep torta nélkül. De melyik ízt válasszuk? Ebben az útmutatóban nyolc hasznos tippet találsz, amik segítenek megtalálni a tökéletes születésnapi torta ízt az ünnepelt és a vendégek örömére.
5+1 tipp egy meglepetés bulihoz: így kerüld el a stresszes szervezést
Egy meglepetés buli szervezése lehetőséget nyújt arra, hogy szeretteidnek vagy barátaidnak igazán emlékezetes élményt nyújts, azonban ez a feladat nem mindig könnyű. A titokban tartás, a logisztika és a részletek összehangolása sokszor kihívásokkal teli feladat lehet. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány tippet, amelyek segítségével elkerülheted a stresszt és sikeresen megszervezheted a meglepetés bulit.
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!