Csapatépítőt szervezel? Mutatom, mire figyelj!

Főoldal > Csapatépítőt szervezel? Mutatom, mire figyelj!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Csapatépítőt szervezel? Mutatom, mire figyelj!


1970/01/01
Puskás Rékka

Napjainkra egyre jellemzőbb, hogy a cégek időről-időre csapatépítő tréningeket szerveznek a dolgozóknak. Ezek célja eltérő lehet, azonban a szervezés során minden esetben oda kell figyelni az alábbi pontokra. Ha ezek egyike nem teljesül, vagy nem megfelelően teljesül, akkor a tréning végkimenetele is kevésbé lesz kedvező.

Mire kell figyelni a szervezés során?

Egyértelmű cél

 

Mielőtt a szervezés technikai részébe vetnéd magad, fontos, hogy egyértelműen meg legyen határozva a tréning célja. Csapatépítő tréninget lehet tartani a munkatársak viszonyának javítása érdekében, a munkavégzés hatékonyságának növelése érdekében. valamilyen konkrét projekt kapcsán, vagy épp egy probléma megoldása végett. Fontos, hogy ez a cél minden résztvevő számára világos és tiszta legyen. 

Az érintettek megkeresése

 

Ha megvan a cél, akkor azt kell számba venni, hogy az adott projekt hány embert érint. Fontos, hogy mindenki részt vegyen a csapatépítőn, aki kapcsolatban van az adott projekttel. Amikor kész a résztvevők listája, akkor jön az adminisztratív rész, minden meghívott adatait rögzíteni kell, illetve keresni kell egy időpontot a tréningnek, ami mindenkinek megfelel.

 

Az eszköztár

 

Egy modern csapatépítő tréning során elengedhetetlenek az elektronikus eszközök, mint a projektor, tablet, laptop és társaik. Amikor összekészíted a szükséges eszközöket, érdemes mindet ki is próbálni, hogy ne a tréning közben derüljön ki, ha valamelyikkel valami gond van. Figyelj rá, hogy minden működjön és minden a helyszínre kerüljön!

 

Programok

 

A csapatépítő tréningek akkor a leghatékonyabbak, ha legalább kétnaposak. Ebben az esetben lehet szellősen tartani a foglalkozásokat, a szünetekben pedig érdemes közös programokon részt venni és élményeket szerezni. A szakmai felkészültség mellett az is nagyon fontos, hogy a résztvevők szórakozzanak is együtt, kerüljenek közelebb egymáshoz, ez ugyanis a közös munka minőségén is javít.

 

A helyszín

 

Az egyik legfontosabb pontja a csapatépítő szervezésének a megfelelő helyszín kiválasztása. A Tündérliget Panzió egy nagyszerű csapatépítő helyszín Egerszalók községében, ráadásul a térség bővelkedik a programlehetőségekben is. Lehet pihenni a termálvízben, vagy borkóstolóra menni. Kirándulásra és kulturális programokra is van lehetőség, ha inkább azt preferálja a csapat. A lényeg, hogy bármilyen kikapcsolódási formát választotok, az egy jó élmény legyen mindenki számára.
Csapatéíptő tréning Rendezvény Rendezvényhelyszín Rendezvényszervezés Sikeres rendezvényLegfrissebb cikkek


Hogyan szervezz meg egy babaváró bulit tökéletesen?
A babaváró buli megtervezése szinte olyan érzés lehet, mint egy esküvő. Szervezőként minden bizonnyal azt szeretnéd, hogy a buli tökéletes legyen a leendő anyuka vagy szülők számára. Noha elsöprő érzés lehet a vendéglista véglegesítése vagy annak eldöntése, hogy milyen játékokat játsszatok, néhány egyszerű lépéssel szórakoztatóvá és egyszerűvé teheted az eseményt.
Hogyan tervezzünk szabadtéri esküvőt - Minden, amit tudnod kell a szervezéshez
Az igazat megvallva, elképzelni sem tudunk fényesebbet, lenyűgözőbbet és félelmet keltőbbet, mint egy szabadtéri esküvőt, amelyet a makulátlan időjárás hangsúlyoz. Ha a szabadban képzeled el az esküvőd, amióta csak az eszed tudod, észben kell tartanod, hogy a szabadtéri hangulat megteremtése nem olyan felhőtlen, mint a beltéri esküvő szervezés. Nézzük mik a szabadtéri esküvőszervezés legfontosabb elemei.
5 szuper ötlet karácsonyi évzárós, csapatépítős eseményekhez
Karácsony egy nagyszerű alkalom arra, hogy ne csak az év értékelése történjen meg, hanem egy kis csapatösszehozás is. Ugye mindenki tudja, hogy akkor lehet csak hatékony a munka, ha a csoportok összehangolva működnek. Éppen ezért mutatunk néhány karácsonyra való csapatépítő ötletet!
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!