3 csapatépítő játék, ami tökéletes a csapat összerázására

Főoldal > 3 csapatépítő játék, ami tökéletes a csapat összerázására

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

3 csapatépítő játék, ami tökéletes a csapat összerázására


2024/02/07
VN

Úgy érzitek itt az ideje, a koronavírus okozta fennforgás után végre helyre rántani a rendet, és egy csapatépítő tréning keretén belül összekovácsolni a csapatot, megteremteni a megfelelő közös munkavégzéshez szükséges harmóniát? Íme 3 nagyon jó feladat ötlet ehhez!

3 csapatépítő játék ötlet

#1. Kulcslyuk

Az elmúlt időszakban minden otthon zajlott, miért ne engednénk a munkatársainknak, hogy egy kulcslyukon keresztül betekintést nyerjenek a pandémiai mindennapjaiba? A játék menete: a játékot vezető személy megkéri a résztvevőket, hogy vigyenek magukkal fotókat az otthonukról okostelefonon, más digitális formában, vagy akár kinyomtatva, fontos, hogy ezeken ne legyenek családi fényképek vagy olyanok, amelyek nyilvánvalóan “megmutatják” az otthon tulajdonosát. A játék vezetője begyűjti ezeket a fotókat, majd kiteríti/ kivetíti, a feladat pedig, hogy ki kell találni melyik képen lévő lakásnak ki lehet a lakója. Ez önálló feladat, mindenki magának készít jegyzeteket és végleges tippeket, amiket a játékvezető gyűjt be. Ezután egy jó kis kibeszélés kezdődhet, prsze csak a szó legjobb értelmében.
 

#2. Aknamező

Ez a feladat nagyon erősen fejleszti a kommunikációt és a bizalmat, mire szükség is van egy cég életében, ha kollégákról van szó. A feladat úgy zajlik, hogy a játék vezetője kijelöl egy területet, ahová akadályokat helyez el. Ezek az akadályok lehetnek irodai kiegészítők is: postit, tűzőgép műanyagpohár, vizespalack. Ezután párokat alkot a munkatársakból, a pár egyik felének be lesz kötve a szeme, a másiknak pedig végig kell vezetnie őt az aknákkal teli mezőn, az akadályokhoz érni tilos! 

#3. Buborékfoci

Ez a csapatépítő játék azért nem maradhat ki idén, mert ennek a játéknak a révén tökéletesen lehet a biztonsági távolságot tartani, amihez már egyébként is olyan jól hozzá szoktunk.  A buborékfoci kiváló módja a munkahelyi nézeteltérések lerendezésének, a foci hagyományos értelemben vett szabályai itt nem játszanak: lökdösni, felborítani, nekifutni kötelező! A jókedv és a móka garantált!

 

És mindezt hol? Íme egy tökéletes rendezvényterem Somogy megyében, csendes, békés helyen, teljes körű kiszolgálással!
Csapatéíptő tréningLegfrissebb cikkek


5+1 ok, amiért megéri hotelben tartanod az esküvőd!
Az esküvő szervezése során számos fontos döntést kell meghoznunk, és az egyik legfontosabb kérdés, hogy hol rendezzük meg az ünnepséget. Egyre népszerűbb lehetőség a hotelben tartott esküvő, és számos előnye van ennek a döntésnek. 
3 csapatépítő játék, ami tökéletes a csapat összerázására
Úgy érzitek itt az ideje, a koronavírus okozta fennforgás után végre helyre rántani a rendet, és egy csapatépítő tréning keretén belül összekovácsolni a csapatot, megteremteni a megfelelő közös munkavégzéshez szükséges harmóniát? Íme 3 nagyon jó feladat ötlet ehhez!
5 rendezvénytípus, amikor a kevesebb több
A legtöbbször, ha azt halljuk „rendezvény”, akkor egy nagyobb szabású, sok résztvevős esemény jut az eszünkbe. Pedig számos olyan alkalom is van, amikor ugyancsak rendezvényről beszélünk, a meghívottak száma azonban nem éri el a húszat sem. Most mutatok öt olyan rendezvényt, amit kis létszámmal érdemes szervezni!
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!