Így szervezz emlékezetes családi összejövetelt!- Szuper tippek egy sikeres családi parti megszervezéséhez!

Főoldal > Ezekre figyelj, amennyiben idén te szervezed a családi összejövetelt!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezekre figyelj, amennyiben idén te szervezed a családi összejövetelt!


1970/01/01
KC

Egy emlékezetes és szórakoztató családi összejövetel megszervezése kihívást tud jelenteni. Ami biztosan kell hozzá az az idő, szervezőkészség és egy kis humorérzék. Ha ebben az évben rád jutott a feladat, akkor sem kell megijedni. Ez a pár lépés segít abban, hogy gördülékenyen menjen a megtervezés és véletlenül se feledkezz meg semmiről. 

 

családi összejövetel

1. Egyeztess a családdal!

Mielőtt nekilátnál a szervezésnek fontos, hogy kikérd a családtagok véleményét. Tisztában kell lenned azzal, hogy kinek milyen esetleges kikötése van az eseménnyel kapcsolatban. Valamint válasszatok ki egy dátumot, hiszen anélkül nehezen lehet bármit is szervezni. 

 2.Válszd ki a megfelelő helyszínt!

Amennyiben te leszel a házigazda és otthonodban szervezed meg a partit akkor nem kell sokat agyalnod a helyszínen. Viszont, ha egy éttermet választasz, fontos, hogy utána járt, hogy a család minden tagjának legyen megfelelő étel és ital a menüsorban. Amennyiben egy igazán hangulatos, kinti vagy benti családi ebédet/vacsorát szeretnél: családias étterem Budapest.

 

3. Gondoskodj a szórakozásról!

Akár otthon, akár egy külső helyszínen történt meg az ebéd, fontos, hogy ne hagyd leülepedi a hangulatot és gondoskodj a programokról. Persze ilyenkor órákon keresztül eltudunk beszélgetni a családdal, de nem árthat bekészíteni pár izgalmas családi társasjátékot, melyet még a nagymamák és nagypapák is szívesen játszanak velünk. Gondoskodjuk a kicsik szórakozásáról is, ugyanis ők biztosan nem fognak huzamosabb ideig ülve maradni. Melegebb időben remek ötlet felfújni számukra egy medencét, előszedni az otthon található labdákat, tollasütőket, frizbiket, melyek segítségével letudják kötni magukat. Ha pedig szeretitek az aktív kikapcsolódást, ti magatok is rendezhettek egy foci vagy kosármeccset. Ezeket a csodás emlékeket pedig semmiképp se felejtsétek el megörökíteni!
Privát rendezvényLegfrissebb cikkek


3 csapatépítő játék, ami tökéletes a csapat összerázására
Úgy érzitek itt az ideje, a koronavírus okozta fennforgás után végre helyre rántani a rendet, és egy csapatépítő tréning keretén belül összekovácsolni a csapatot, megteremteni a megfelelő közös munkavégzéshez szükséges harmóniát? Íme 3 nagyon jó feladat ötlet ehhez!
5 rendezvénytípus, amikor a kevesebb több
A legtöbbször, ha azt halljuk „rendezvény”, akkor egy nagyobb szabású, sok résztvevős esemény jut az eszünkbe. Pedig számos olyan alkalom is van, amikor ugyancsak rendezvényről beszélünk, a meghívottak száma azonban nem éri el a húszat sem. Most mutatok öt olyan rendezvényt, amit kis létszámmal érdemes szervezni!
3 gasztronómiai témájú csapatépítőprogram, amit imádni fogtok
A csapatépítő tevékenységek egyre elterjedtebbek lettek az elmúlt években, ezért könnyen lehet, hogy a haladóbb gondolkozású helyeken már mindenféle csapatépítő tevékenységet kipróbáltak, és már-már kezdenek ezek unalmassá, és kevésbé hatékonnyá válni. Erre az alkalomra pedig mi új ötlettekkel álltunk elő, mutatunk néhány gasztronómiai témájú csapatépítő programot.
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!