Így lesz szuper az esküvőd! Ne hagyd ki ezeket a dolgokat a nagy nap elött!

Főoldal > Ezt mindenképp tedd meg a nagy nap előtt!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezt mindenképp tedd meg a nagy nap előtt!


1970/01/01
GE.

Minden nő számára fontos a esküvő napja! Ez így van jól. Ám ez a nap sok stresszel is járhat. Hoztunk pár tippet, amit mindenképp érdemes az esküvő előtt megtenned!

esküvő

Ez hivatalosan az esküvőd napja előtti nap. Ez egy nagyon izgalmas nap! Majdnem mindenről gondoskodtatok, már csak néhány apróság van hátra. A tervezési folyamat darabokra bontása segít csökkenteni az általános stresszt, így élvezhetitek az esküvő napját, és szép emlékekkel tekinthettek vissza a folyamatra. Íme, az esküvő előtti napon teendő lépések.

Esküvő előtti hét:

Mindenképp menj el a fodrászodhoz a próba frizura miatt! Így már pontosan tudni fogod, hogy milyen hajat szeretnél! Persze, szigorúan csak a ruhaválasztás után! Hiszen, egy nagyon szép nyitott hátú roházól például nagyon jól áll egy felfogott elegáns haj!Sminkest még időben!

Bizony, érdemes a sminkest is megkeresned és rá ugyan az igaz, mint a haj esetére. Találjátok ki együtt és valósítsátok meg álmaid sminkjét a próba sminknapon!

Orvos, akár fogorvost!

Sokszor érdemes elmenni szűrő vizsgálatokra a nagy nap előtt. Nem egy jó imserősőm járt már úgy, hogy  nagy nap előtt derült ki, hogy van egy csúnya lyukas foga, ami persze, hogy az esküvő napjára gyulladt be! Te ne járj így! Ha fogfehérítés mellett döntenél, az sem egy rossz ötlet! Ám, ezt csakis szakemberre érdemes bízni! Fogfehérítés Budapesten sok helyen van, jó szakemeberek viszont kevés helyen! Ajánljuk a Móricz Dentált a szuper szakembereik varázslatos mosolyt készítenek a nagy napra!

Előző nap:

Írjatok csekket és/vagy beszéljetek az esküvő házigazdáival (általában a szüleitekkel) a fogadás végén fizetendő egyenlegekről.
Akár a szüleidről, akár egy másik családtagról vagy közeli barátról van szó, beszéljétek meg valakivel a végső kifizetéseket, és győződjetek meg róla, hogy tudja, mit kell tennie, és kinek kell még fizetnie. El leszetek foglalva azzal, hogy jól érezzétek magatokat és élvezzétek az új házasságotokat, és nem fogtok a kifizetésekre gondolni.

Győződjön meg róla, hogy az esküvői nap minden tárgya be van csomagolva / elrendezve és készen áll az indulásra.
A jegygyűrűknek és a házassági engedélynek a lista élén kell állnia! Ne feledkezzen meg olyan dolgokról sem, mint a menyasszonyi vészhelyzeti készlet, bármilyen smink a javításhoz és a zsebkendők.

Jelölj ki valakit, aki a fogadás után összepakolja az ajándékokat/holmikat

Bízz meg valakit azzal, hogy hazavigye az összes holmit. Ne feledkezz meg a torta tetejéről!

Élvezd a manikűr- és pedikűrözést.

Próbálj meg lazítani és élvezd a kényeztetést a nagy nap előtt.

Előző este:

Próbáljátok be a szertartást.

Találkozzanak a násznép, a szertartásolvasók, a közvetlen családtagok és a szertartásvezető a szertartás helyszínén, hogy elpróbálják és elsimítsák a részleteket.

Hozzanak egységgyertyát, folyosófutót, kipát vagy más szertartási kiegészítőket a helyszínre.

Ha ezt előre megteszitek, biztosak lehettek benne, hogy minden készen áll az esküvőre.

Add át a házassági engedélyt a hivatalnoknak.

Hagyd, hogy a hivatalnok kezelje a házassági engedélyt, és töltsd ki a szükséges részeket. Neked már csak alá kell írnod az esküvő napján!

Vegyél részt a próbavacsorán.

Élvezd az időt a közeli családtagokkal és barátokkal, hogy megünnepelhesse közelgő házasságát.

Ajándékozd meg a kísérőket a próbavacsorán.

Ezt különösen akkor érdemes megtenned, ha az ajándékok az esküvőn viselendő kiegészítők.

Próbálj korán lefeküdni... Szükséged lesz a szépítő alvásra.

Lehet, hogy nehéz lesz, de próbálj meg aludni! Az esküvő napja akciódús, és mire észbe kapsz, már vége is van. Biztosra akarsz majd menni, hogy kipihent vagy, és teljes mértékben ki tudod élvezni a napot.

 
EsküvőLegfrissebb cikkek


Rendezvény az otthonodban? Mutatjuk, hogy hozd ki belőle a legjobbat!
Legyen szó akár egy baráti összejövetelről otthon, vagy céges partiról, hoztunk pár tippet, hogyan maximalizáld ki az otthoni rendezvényedet, úgy, hogy mindenki imádja! Ezekkel a tippekel nem nyúlsz mellé!
Szuper tippek, arra az esetre, ha egy nyugisabb szülinapi ünneplésre vágysz!
Ahogyan telik az idő és egyre nagyabb az a bizonyos életkort jelző szám, a legtöbbünk, a kerek számok kivételével nem vágyik hatalmas felhajtásra. Ugyanakkor egy szülinapot mindenképp illik méltóan megünnepelni. Egy óriási szülinapi partin kívül is számos módszer létezik arra, hogy ezt megtegyük. Mutatunk is párat!
Így légy Te a leggyönyörűbb mennyasszony
Hogy hogyan? Úgy, hogy jól érzed magad a bőrödben! Ehhez viszont el kell engedned néhány berögzült dogmát és felszínre hoznod a saját értékrended, hogy önazonos lehess a nagy napon!
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!