Mit árul el egy cégről, hogy hol tart találkozót?

Főoldal > Mit árul el egy cégről, hogy hol tart találkozót?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mit árul el egy cégről, hogy hol tart találkozót?


1970/01/01
Puskás Rékka

Sok cég dolgozik partner szervezetekkel, esetleg magánszemélyekkel, és ilyenkor bizony meg kell szervezni egy találkozót, megbeszélést. De egyáltalán nem minegy, hogy hol is lesz nyélbe ütve az értekezlet, ugyanis sokat elárul egy cégről már a helyszín kiválasztása is!

A megfelelő helyszín kiválasztása nagyon fontos

Miért fontos a helyválasztás?

 

Amikor egy cég meetinget szervez egy másik céggel, partnerrel, nagyon fontos, hogy a megfelelő helyre szervezze azt. Ez ugyanis nagyban befolyásolja majd a partner első benyomását a szervezetről, a cégről alkotott véleményét sok esetben ez nagymértékben meghatározza. 

Egy nívós környezet jobban erősíti a profizmus érzetét, azt sugallja, hogy a cég ad magára, illetve fontos számára az is, hogy a partnerei elégedettek legyenek. Egy exkluzív helyszín sokkal erősebb pozitív emlékeket hagy a meghívottakban.

 

A leggyakoribb találkozóhelyek

 

A nívós helyszín kiválasztása nem jelenti feltétlenül egy külső helyszín kiválasztását. Ha a cégnek van saját tárgyalóterme, konferenciaterme, amely nem csak alkalmas a találkozó lebonyolítására, hanem a cégről is pozitív képet fest, akkor tökéletesen használható, mint színtér. Azonban, ha hagy némi kívánnivalót maga után, esetleg felújítás alatt áll, vagy inkább uralkodik káosz, mint rend, akkor jobb máshová szervezni a meetinget, hogy ne tegyen a hely rossz benyomást a meghívottakra.

 

Egy megfelelő étterem is remek helyszín lehet, persze nem egy kifőzde, vagy gyorsbüfé. Olyan helyet kell választani, ami passzol a szervezet stílusához. Ha például az étterem Budai Vár telephelyű, akkor a meghívottak úgy érzik, hogy fontosak annyira a szervezet számára, hogy igazán minőségi helyen találkozzanak.

 

Nem csak étterem, kávézó is nagyszerű találkozóhely lehet, de ebben az esetben is oda kell arra figyelni, hogy olyan kávéház legyen megjelölve, ami kedvezően befolyásolja a szervezetről alkotott képet.

 

Mit kerülj egy ilyen találkozó megszervezésekor?

 

Amikor egy partnerrel megbeszélést terveztek, a hely kiválasztásánál figyelj oda arra, hogy ne legyen túlságosan elit, mert az inkább sznobizmust sugall. Ugyancsak tanácsos olyan helyre menni, ahol nincs nagy tömeg, zaj, ezek ugyanis kényelmetlenné tehetik a találkozót, és ezek a hatások zavaróak lehetnek a fontos dolgok egyeztetése közben.
 
Étel-ital Privát rendezvény Rendezvény Sikeres rendezvény Üzleti rendezvényLegfrissebb cikkek


Meglepnéd szeretteid? Szuper ötleteket mutatok
Mindenki szeretné időnként meglepni szeretteit – legyen szó akár családjáról, akár barátairól, párjáról. Erre számos lehetőségünk nyílik a mindennapjaink során – lássuk ezek közül a legjobbakat!
Különleges alkalmat ünnepelnél? Mutatom merre tedd!
Mindenki életlében vannak olyan különleges alkalmak, melyeket érdemes méltó módon megünnepelni – ezt pedig egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan fogjuk megtenni. Alábbi cikkünkben olyan szuper program ötletet mutatok, hogyan biztosan emlékezetes legyen maga az ünneplés is!
Ünneplés Budapesten
Közeleg a születésnapod, esetleg valamilyen évforduló van a láthatáron, vagy egy családtagot, barátot szeretnél meglepni? A főváros megannyi lehetőséget tartogat, és most mi is megmutatunk néhányat!
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!