Így légy Te a leggyönyörűbb mennyasszony

Főoldal > Így légy Te a leggyönyörűbb mennyasszony

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így légy Te a leggyönyörűbb mennyasszony


2022/03/30
SFV

Hogy hogyan? Úgy, hogy jól érzed magad a bőrödben! Ehhez viszont el kell engedned néhány berögzült dogmát és felszínre hoznod a saját értékrended, hogy önazonos lehess a nagy napon!

Menyasszony

Engedd el a kontyot


Sokan úgy gondolják, a konty az esküvő kötelező kelléke és a menyasszony csakis ilyen hajkoronát viselhet. Azt viszont legalább ennyien nem tudják, hogy ez a hajviselet a legtöbb embert öregíti. Mi tehát a fontosabb, hogy megfelelj az elvárásoknak, vagy hogy úgy érezd, gyönyörű vagy menyasszonyként?


Nem kell, hogy habos-babos, földig érő és díszes legyen


Hogy Te nem szeretnél hercegnős menyasszonyi ruhát? Teljesen megértjük és nincs is ezzel semmi baj. A lényeg, hogy olyan ruhát válassz, amiben jól és kényelmesen érzed magad és nem kell a menyecskeruha mellé még egy táncolós-vacsorázóst is beszerezned, mert a szertartásostól egy falatot sem tudsz lenyelni, vagy éppen annyi kiegészítő van rajta, hogy a felét elhagyod, ha nem tartják a nyoszolyólányaid. Nézd például ezt a ruhát, hogy milyen egyszerűen nagyszerű!
Ja és ha már ruha! Tudtad, hogy ma már sokan készíttetnek esküvői tornacipőt? Hogy tetszik az ötlet?


A tökéletes helyszín fontos


Mielőtt úgy döntesz, hogy bőven elég, ha a városházán mondjátok ki a boldogító igent, nézz szét mondjuk az esküvői helyszínek közt Budapesten! Hiszen a cél az, hogy ez a nap tökéletesen egyedi legyen, és ne csak egy papír aláírásáról szóljon, és ehhez amellett, hogy mindketten varázslatosan és magabiztosan érzitek magatokat az is fontos, hogy úgy érezzétek, jó helyen vagytok. Hát nem lenne sokkal jobb egy kastélyban, vagy egy erdő közepén kimondani a boldogító igent, mint négy szürke fal között?
 
Esküvő Rendezvény Rendezvényhelyszín Rendezvényszervezés Sikeres rendezvényLegfrissebb cikkek


Hogyan szervezz meg egy babaváró bulit tökéletesen?
A babaváró buli megtervezése szinte olyan érzés lehet, mint egy esküvő. Szervezőként minden bizonnyal azt szeretnéd, hogy a buli tökéletes legyen a leendő anyuka vagy szülők számára. Noha elsöprő érzés lehet a vendéglista véglegesítése vagy annak eldöntése, hogy milyen játékokat játsszatok, néhány egyszerű lépéssel szórakoztatóvá és egyszerűvé teheted az eseményt.
Hogyan tervezzünk szabadtéri esküvőt - Minden, amit tudnod kell a szervezéshez
Az igazat megvallva, elképzelni sem tudunk fényesebbet, lenyűgözőbbet és félelmet keltőbbet, mint egy szabadtéri esküvőt, amelyet a makulátlan időjárás hangsúlyoz. Ha a szabadban képzeled el az esküvőd, amióta csak az eszed tudod, észben kell tartanod, hogy a szabadtéri hangulat megteremtése nem olyan felhőtlen, mint a beltéri esküvő szervezés. Nézzük mik a szabadtéri esküvőszervezés legfontosabb elemei.
5 szuper ötlet karácsonyi évzárós, csapatépítős eseményekhez
Karácsony egy nagyszerű alkalom arra, hogy ne csak az év értékelése történjen meg, hanem egy kis csapatösszehozás is. Ugye mindenki tudja, hogy akkor lehet csak hatékony a munka, ha a csoportok összehangolva működnek. Éppen ezért mutatunk néhány karácsonyra való csapatépítő ötletet!
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!