Ajándékötletek karácsonyra kollégáknak - 5 tuti tipp karácsonyra!

Főoldal > Nem tudod mivel készülj idén a kollégáknak? - Mutatunk 5 szuper ötletet karácsonyra!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Nem tudod mivel készülj idén a kollégáknak? - Mutatunk 5 szuper ötletet karácsonyra!


1970/01/01
ZH

Sokszor a kollégáknak a legnehezebb karácsonyi ajándékot vásárolni, hiszen hiába dolgozunk mindennap együtt, nem biztos, hogy ismerjük azt az oldalát is egyes munkatársainknak, hogy milyen ajándéknak is örülnének a legszívesebben. Az pedig, hogy még a költségvetést is megszabjuk hozzá csak nehezít a dolgunkon, de most mutatunk 5 tuti tippet, amivel biztosan nem lőhetsz mellé, ha karácsonyi ajándékozásról van szó a cégnél!

karácsonyi ajándékötletek

Céges karácsonyi ajándék tippek kollégáknak

 

 Közel sem biztos, hogy mindent tudsz kollégáidról, és hogyan is tudnád ki találni, hogy pontosan mi a kedvence, ha még a szüleidnek való ajándékvásárlás is fejfájást okoz? Ugyanakkor az ajándékozás nem kimondottan erről szól, hiszen a gesztus a fontos, hogy kedveskedni szeretnénk a kollégáknak. Általában ezért is határoznak meg egy adott költségkeretet, ami a legtöbbször nagyon alacsony, így megnehezítve dolgunkat az ajándékvásárlással. De nincs mitől aggódnod, idén biztosan jó ajándékokat fogsz kitalálni, főleg miután megnézted tippjeinket! Akár az irodában töltitek az ünnepeket, akár egy céges karácsonyi vacsora Budapesten a terv, ezekkel az ajándékokkal biztosan mindenkinek boldogságot okozol!
 

 

 

Ajándékötletek karácsonyra kollégáknak

 


Hogyha egyszerre több kollégádnak is szeretnél kedveskedni, akkor fontos, hogy mindez meglepetés legyen, és ilyenkor már érdemes mindenkire gondolni, a kínos félreértések elkerülése végett. Ügyeljünk arra, hogy mindenkinek körülbelül ugyanabban az árkategóriában vásároljunk, és az sem hátrány, ha elkezdesz egy kicsit jobban odafigyelni mindenkire ki mit szeret. Ne akard Te venni a legnagyobb és a legdrágább ajándékot, elég egy kis apróság is, hidd el azzal is bearanyozod mindenki napját!

 


1.    Különleges toll

Nincs olyan ember az irodában, aki ne hagyná el a tolljait állandóan, így egy saját névre szóló tollal mindenkinek a örömet okozhatsz! A toll mindig fogyóeszköz egy irodában, hiába igénylünk kétszer annyi tollat minden hónapban, mindig eltűnik mindegyik, így érdemes lehet egy névre szóló tollal készülni mindenkinek, amit mindenki nagy becsben tarthat. Í karácsonyi ajándékozás tehát végre alkalmat adhat arra, hogy megsegítsd szegény tollkéregető kollégáidat és kb. 1500-2000 forintból meg is vagy.

 


2.    Kulcstartó

Általában a lányok legnagyobb problémája, hogy a női táska bugyraiban mindig eltűnik a kocsikulcs, így aztán munkaidő után még legalább 5 percet azzal töltenek, hogy előhalásszák azt a táskájuk mélyéről, de még kínosabb, amikor ugyanezt az iroda kulcsával játszák el. Talán nálatok sincs olyan kolléganő, akivel ez ne fordult volna még elő, így érdemes egy csajos darabbal készülni a lányoknak, amit feltudnak csatolni a táskájuk fogójára is, hogy megszűnjön a hosszú perceken keresztül tartó keresgélés.

 

3.    NASA űrhajós kaja

Mindig van egy kolléga, aki hetekig bent felejt valamit a hűtőben, konkrétan, amíg az erjedésnek nem indul, így ha vicces szeretnél lenni, é ő is veszi a poént, akkor érdemes lehet őt az eddig csak a NASA űrhajósainak előálló eredeti űrhajós kajával meglepni! Ezek az ételek több éven keresztül, hűtés nélkül is elraktározhatóak és legalább 50 évig megőrzik állagukat, így tökéletes megoldás lehet a munkahelyi hűtő elbüdösödésének megelőzésére is!

 

4.    Pánikgomb

Minden irodában van egy személy, aki mindig örök harcban áll minden munkahelyi masinával, leginkább a számítógépével! Ezeknek a személyeknek általában mindig titokzatos ablakok ugrálnak fel a monitorjukra, és mielőtt kérné a segítségünket, már össze vissza nyomkodott mindent. Pont ezeknek a kollégáknak találták a Pánikgombot-ot, ami minden billentyűzetre és bármilyen felületre felragasztható. Nincs semmi funkciója, de az biztos, hogy a vicces ajándékok közé tartozik!


5.    Csokit minden mennyiségben

A csokit általában mindenki szereti, de vannak különösen édesszájú kollégák, akiknek mindig van egy-két finom falat az asztalán, és a sok csokifogyasztást viszont azzal magyarázzák, hogy az serkenti az agyműködést, de agyműködés ide vagy oda a csokoládé felér egy élvezettel.


 
Csapatéíptő tréning Rendezvény Üzleti rendezvényLegfrissebb cikkek


Hogyan szervezz meg egy babaváró bulit tökéletesen?
A babaváró buli megtervezése szinte olyan érzés lehet, mint egy esküvő. Szervezőként minden bizonnyal azt szeretnéd, hogy a buli tökéletes legyen a leendő anyuka vagy szülők számára. Noha elsöprő érzés lehet a vendéglista véglegesítése vagy annak eldöntése, hogy milyen játékokat játsszatok, néhány egyszerű lépéssel szórakoztatóvá és egyszerűvé teheted az eseményt.
Hogyan tervezzünk szabadtéri esküvőt - Minden, amit tudnod kell a szervezéshez
Az igazat megvallva, elképzelni sem tudunk fényesebbet, lenyűgözőbbet és félelmet keltőbbet, mint egy szabadtéri esküvőt, amelyet a makulátlan időjárás hangsúlyoz. Ha a szabadban képzeled el az esküvőd, amióta csak az eszed tudod, észben kell tartanod, hogy a szabadtéri hangulat megteremtése nem olyan felhőtlen, mint a beltéri esküvő szervezés. Nézzük mik a szabadtéri esküvőszervezés legfontosabb elemei.
5 szuper ötlet karácsonyi évzárós, csapatépítős eseményekhez
Karácsony egy nagyszerű alkalom arra, hogy ne csak az év értékelése történjen meg, hanem egy kis csapatösszehozás is. Ugye mindenki tudja, hogy akkor lehet csak hatékony a munka, ha a csoportok összehangolva működnek. Éppen ezért mutatunk néhány karácsonyra való csapatépítő ötletet!
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!