4 beltéri elfoglaltság, ami kifárasztja a gyerekeket

Főoldal > 4 beltéri elfoglaltság, ami kifárasztja a gyerekeket

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

4 beltéri elfoglaltság, ami kifárasztja a gyerekeket


1970/01/01
Puskás Rékka

A gyerekeknek rengeteg energiájuk van, amit nem mindig egyszerű lekötni. Ha pedig egy gyerkőc energiái felemésztetlenül maradnak, akkor nyűgös lesz, semmihez nem lesz kedve, beleértve a lefekvést is. Mutatok négy olyan beltéri elfoglaltságot, amivel lefoglalhatod és ki is fáraszthatod a gyerkőcöd, hogy aztán hamar mély álomba merüljön.

A legózás minden gyerek kedvence

Fejtörők

 

A fejtörőket minden gyerek szereti, de fontos, hogy olyan fejtörőkkel kerüljön szembe, amiket meg is tud oldani. Ha túl nehezek, akkor nem lesz sikerélménye, nem fogja élvezni ezt a fajta elfoglaltságot. Ha túl könnyűek a feladványok, az sem jó, mert az nem fog elég kihívást jelenteni ahhoz, hogy hosszabb ideig érdekelje. Te ismered a gyereked, ennek fényében mutathatsz neki olyan rejtvényeket, amik hosszabb ideig lekötik. 

A rejtvényfejtést egyébként akár egy kincsvadászattal is egybe lehet kötni, ahol az egyes megoldások elvezetnek a kincsekhez. Ugyan ez nagyobb előkészületeket igényel, de általában tovább tart, amíg mindent megtalálnak, vagy megunják.

 

Legó

 

Örök klasszikus a legó, mindenki találkozott már vele. Az aprórészekből bármit fel lehet építeni, csak a fantázia szabja meg a határokat. Ha hagyod a gyerekedet egész nap csak ezzel játszani, hadd építsen kedvére mindenhol, figyeld meg, estére hogy ki fogja meríteni az egésznapos koncentrálás. Ennek következtében hamar elalszik, az álma pedig pihentető lesz.

 

Trambulin

 

Több okból is érdemes elgondolkodni a trambulin vásárláson, különösen, ha gyerek is van a háznál. A trambulin egy nagyon hatékony sporteszköz, ami számos pozitív hatást gyakorol a szervezetre, úgy mozgatja át a teljes testet, hogy közben sehol nem éri terhelés. A trambulin egy olyan eszköz, amin a gyerekek játszva, ugrálva észre sem veszik, hogy mennyire elfáradnak. Ma már akad a kínálatban trambulin biztonsági hálóval is, így a beltéri ugrálás esetében is védve vannak mind a gyerekek, mind pedig a bútorok.

 

Versenyszerű rendrakás

 

Ezt a „játékot” csak egy bizonyos korig lehet játszani, később ugyanis már nem találják bulinak a gyerekek. Elsősorban testvérek esetében hatékony, de egykék akár a szüleikkel is versenyezhetnek. Ennek a játéknak a lényege, hogy aki a leggyorsabban elpakolja a szétszórt dolgokat a helyére, az nyer. A nyereményben érdemes előre megállapodni. A sietség, illetve maga a rendrakás kellőképp kifárasztják a kicsiket, ráadásul neked is kevesebb munkád lesz.
Kapcsolódó cikkek

Hogyan készíts házi raviolit?
Berendezés ZeneLegfrissebb cikkek


Meglepnéd szeretteid? Szuper ötleteket mutatok
Mindenki szeretné időnként meglepni szeretteit – legyen szó akár családjáról, akár barátairól, párjáról. Erre számos lehetőségünk nyílik a mindennapjaink során – lássuk ezek közül a legjobbakat!
Különleges alkalmat ünnepelnél? Mutatom merre tedd!
Mindenki életlében vannak olyan különleges alkalmak, melyeket érdemes méltó módon megünnepelni – ezt pedig egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan fogjuk megtenni. Alábbi cikkünkben olyan szuper program ötletet mutatok, hogyan biztosan emlékezetes legyen maga az ünneplés is!
Ünneplés Budapesten
Közeleg a születésnapod, esetleg valamilyen évforduló van a láthatáron, vagy egy családtagot, barátot szeretnél meglepni? A főváros megannyi lehetőséget tartogat, és most mi is megmutatunk néhányat!
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!