5 dolog amire figyelj, ha nagyszabású rendezvényt szervezel

Főoldal > 5 dolog amire figyelj, ha nagyszabású rendezvényt szervezel

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 dolog amire figyelj, ha nagyszabású rendezvényt szervezel


1970/01/01
Puskás Rékka

Rendezvényt szervezni egyáltalán nem egyszerű feladat, nem véletlen, hogy egyes cégek külön erre a munkára szakosodtak. Akár a főnököd bízott meg egy céges esemény megszervezésével, akár családi esemény folytán kell ilyet csinálnod, vagy épp esküvőt szervezel, erre az 5 dologra mindenképp ügyelj!

Mire figyelj rendezvényszervezés közben?

Megfelelő helyszín

 

Az első és legfontosabb, amire figyelj, akármilyen rendezvényt is szervezel, hogy megtaláld a megfelelő helyszínt. Ne legyen se túl kicsi, se túl nagy, hangulatában passzoljon az esemény szellemiségéhez. Ha más megbízásából szervezel egy eseményt, feltétlenül vidd el őt is a helyre, mielőtt kibéreled! Ugyanis, ha a megbízó csak az esemény alkalmakor szembesül vele, hogy nem tetszik neki a helyszín, akkor onnantól mindegy, hogy egyébként mindent profin intéztél, nem lesz elégedett a munkáddal. 

A meghívottak értesítése

 

Nagyon fontos, hogy állíts össze – vagy állítsatok össze a megbízóddal – egy vendéglistát, és a rajta szereplő össze meghívottat értesítsd, lehetőleg több különböző módon. Írj e-mailt, küldj postai úton meghívót, és kérj visszajelzést, hogy lehet-e az adott személyre vagy személyekre számítani az eseményen. Enélkül nem fogod tudni, hogy hány fővel kell számolnod. Győződj meg róla, hogy minden érintett értesült-e a meghívásról!

 

Ételek-italok

 

Amennyiben tudod, hány főre kell számítanod, elkezdheted összeállítani a rendezvényen felszolgált menüt. Könnyebb dolgod van, ha rendezvény catering céljából felbérelsz egy csapatot, akik ezzel foglalkoznak, így biztosan nem marad ki sem egy előétel, sem a megfelelő mennyiségű ital. A menüt ugyanúgy egyeztesd a megbízóddal, mint a helyszínt, hiszen elsősorban az a fontos, hogy ő elégedett legyen vele.

 

Zene

 

Az általad szervezett rendezvény jellegétől függően szükséges lehet zene, sőt, akár tánctér biztosítása is. Egyfelől figyelj rá, hogy olyan helyet válassz, ahol ezek biztosítására van mód, vagy eleve rendelkezik tánctérrel, vagy van elég hely létrehozni egyet. A zene is kardinális kérdés, még az esemény kezdete előtt győződj meg róla, hogy minden kábel és csatlakozó megvan, rendben van-e a hangosítás, működik-e minden eszköz!

 

Dekoráció

 

Végül, de nem utolsó sorban fontos része minden rendezvénynek a dekoráció. Ha van az eseménynek tematikája, akkor a dekorációnak is ehhez kell igazodnia, ha nincs, akkor egyszerűen csak olyannak kell lennie, ami a megbízódnak tetszik. Ne legyen túl sok; nem jó, ha akkora asztaldísz van mindenhol, hogy a tányérok már alig férnek el az asztalon. A dekoráció minden eleme legyen összehangolva, különben ízléstelen lesz az összhatás!
Rendezvény Rendezvényhelyszín Rendezvényszervezés Sikeres rendezvényLegfrissebb cikkek


Rendezvény az otthonodban? Mutatjuk, hogy hozd ki belőle a legjobbat!
Legyen szó akár egy baráti összejövetelről otthon, vagy céges partiról, hoztunk pár tippet, hogyan maximalizáld ki az otthoni rendezvényedet, úgy, hogy mindenki imádja! Ezekkel a tippekel nem nyúlsz mellé!
Szuper tippek, arra az esetre, ha egy nyugisabb szülinapi ünneplésre vágysz!
Ahogyan telik az idő és egyre nagyabb az a bizonyos életkort jelző szám, a legtöbbünk, a kerek számok kivételével nem vágyik hatalmas felhajtásra. Ugyanakkor egy szülinapot mindenképp illik méltóan megünnepelni. Egy óriási szülinapi partin kívül is számos módszer létezik arra, hogy ezt megtegyük. Mutatunk is párat!
Így légy Te a leggyönyörűbb mennyasszony
Hogy hogyan? Úgy, hogy jól érzed magad a bőrödben! Ehhez viszont el kell engedned néhány berögzült dogmát és felszínre hoznod a saját értékrended, hogy önazonos lehess a nagy napon!
Hírek, szakmai cikkek a sikeres rendezvények világából

Minden, amit a rendezvényekről és a sikeres rendezvényszervezésről tudnod kell, legyen az üzleti vagy privát esemény. Hírek, aktualitások, trendek és újdonságok a professzionális rendezvényekért.

A sikeres rendezvények titka

Mitől lesz igazán felejthetetlen egy üzleti vagy privát esemény, esetleg esküvő? Hogyan kell tökéletesen megszervezni egy céges karácsonyi partyt, egy csapatépítő tréninget vagy osztálytalálkozót?  Mire érdemes figyelned, egyáltalán hogyan állj neki? Segítséget nyújtunk a rendezvényed sikeréhez szakmai cikkeken, kreatív megoldásokon és gyakorlati útmutatókon keresztül.

Rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek széles, színes skálájával várunk, amelyek között garantáltan megtalálod majd az esemény céljának, elképzeléseidnek és a meghívottak elvárásainak tökéletesen megfelelő rendezvényhelyszínt!  Ha nem keresel, hanem rendezvényhelyszínedet népszerűsítenéd, itt megteheted! Segítünk benne, hogy rád találjanak!

Szolgáltatások

Esküvői dekoráció? Catering a céges alkalmadhoz? Berendezés, székek és asztalok egy fogadáshoz? Izgalmas feladatok a csapatépítő tréningedhez? Bármit is keress vagy kínálj, nálunk megtalálhatsz minden szükséges részletet és szolgáltatást. Engedd, hogy megkönnyítsük a dolgod!

A rendezvény népszerűsítése

Hogyan terjedhet futótűzként a rendezvényed híre? Hogyan és mit érdemes kommunikálni az eseményről? Hogyan készíts kreatív tartalmakat, hogyan csigázd fel a résztvevőket? Hogyan varázsold el őket az esemény során? Megtanítunk, hogyan kell népszerűsítened és kommunikálnod a rendezvényed, hogy aztán learathasd a babérokat!